Úvod > Články > Zažijte plno zábavy s HP Sprocket mobilní tiskárnou

Zažijte plno zábavy s HP Sprocket mobilní tiskárnou

Sdílení a tisk fotografií nebylo jednodušší. S kompaktní HP Sprocket mobilní tiskárnou můžete své zážitky převést do tištěné podoby, a to prakticky kdekoliv. A s přehledem se vejde do tašky.

Zažijte plno zábavy s HP Sprocket mobilní tiskárnou

V dnešní době digitálních fotografií se opět objevují pomocníci, kteří vám umožní pořídit si tištěnou fotografii snadno a rychle, a to prakticky kdekoliv. Na trh se dostává stále více kompaktních tiskáren od různých výrobců, které se s přehledem vejdou do tašky nebo batohu. My vám dnes jednu z nich představíme. Sdílení fotografií z mobilu nebo přímo ze sociálních sítí nebylo jednodušší.

S HP Sprocket mobilní tiskárnou jistě zažijete plno zábavy. Je velmi skladná, a tak ji můžete mít neustále u sebe, se svými rozměry 75 x 23 x 116 mm opravdu nezabere moc místa. A s váhou 172 gramů o ní ani nebudete vědět.

 

Co je k tisku potřeba

Manipulace s tiskárnou je velmi jednoduchá. Práci s ní zvládne jistě každý. Vše co potřebujete je, vedle již zmiňované tiskárny, váš mobilní telefon nebo tablet, nainstalovaná aplikace HP Sprocket a verzi Bluetooth 3.0.

Fotografie jsou tištěny na speciální papír s rozměry 5,1 x 7,6 cm. Z vytištěné fotografie lze snadno udělat také samolepku. Stačí odstranit zadní část papírku. Tiskárna využívá technologii tisku ZINK, což je technologie bezinkoustového tisku. Samotná fotografie je vytvořena díky chemické reakci, která na speciálním a velmi kvalitním papíru proběhne. Fotka je pak voděodolná, s kvalitními jasnými barvami. A co víc, je též resistentní proti rozmazání a dokonce ji nebude lehké ani roztrhat. Tiskárnu je možné naplnit naráz 10 kusy papíru.

Aplikace

Samotná aplikace je dostupná zdarma jak v AppStoru, tak i na Google Play. Aplikaci můžete spárovat se všemi svými profily na sociálních sítích, odkud pak budete moci fotky tisknout nebo také přímo z mobilu či tabletu. Prostřednictvím této aplikace můžete lehce fotky před tiskem upravovat. Vaší kreativitě se zde meze nekladou. Fotografii můžete obohatit o smajlíky, text, ozdobný rámeček nebo použít filtry.

aplikace HP Sprocket

Jak tisknout?

Pokud již máte nainstalovanou aplikaci, pak jen stačí tiskárnu propojit pomocí bluetooth s vaším mobilem nebo tabletem a můžete vesele tisknout.

Celková doba tisku jedné fotky nezabere více jak 40 vteřin. Součástí tiskárny je i dobíjecí baterie. Na jedno nabití zvládne vytisknout až 30 fotografií. Pak je potřeba tiskárnu znovu dobít. Celková doba dobití baterie trvá maximálně 60 až 80 minut. Což ve výsledku není zase až tak dlouhé.

Kde lze tiskárnu sehnat?

Jako u většiny novinek je tiskárnu nejjednodušší sehnat v zahraničí. Zde se pohybuje okolo £99,99 nebo na Amazonu od $ 129,99. Na českém trhu ji nabízí na objednávku e-shop www.ab-com.cz za cenu cca 4 000 Kč. Tiskárnu je možné sehnat ve dvou barevných variantách černé a bílé.

29. 12. 2016

Témata

ostatní

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 299 Kč
Cena za měsíc: 299 Kč

Přečtěte si také

 

Zprávy v českých rádiích nově čte AI hlasatelka

Posluchači rádií Expres FM a Classic Praha se dočkali nové hlasatelky zpravodajství. Místo živé moderátorky jde o...

11. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Tennessee přijalo zákon na ochranu hudebníků před umělou inteligencí

Guvernér státu Tennessee podepsal zákon, jehož cílem je chránit umělce včetně hudebníků před umělou inteligencí.

5. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

4. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek