Úvod > Články > Vánoční nabídka operátorů

Vánoční nabídka operátorů

Vánoční nabídka operátorů

Jako každý rok se mobilní operátoři předhánějí s výhodami pro své zákazníky. Někteří nabízejí výhodnější připojení k internetu, výhodnější cenu za volání nebo další slevu na dotovaný telefon. Určitě jste si všimli i televizních reklam, které zaplnily televizní vysílání.

Vánoce operátorůAbychom vám pomohli se v té změti nabídek vyznat, připravili jsme jednoduchý a srozumitelný přehled výhod, které byste si neměli nechat ujít. Máte v domácnosti nebo firmě také více typů SIM? Pak se s námi podívejte, jaké k nim můžete využít výhody.

Telefónica O2 nyní nabízí s přehledem nejlevnější mobilní připojení na cesty. Již za stovku měsíčně můžete mít připojení pro notebook nebo tablet Mobilní internet M s datovým limitem 500 MB a závazkem na dva roky. Velmi poutavá je i nabídka hlasových tarifů. S chytrými tarify a SMS zdarma za zvýhodněnou vánoční cenu, můžete kromě neomezeného volání získat dalších 50% volných minut navíc.

Zajímavé jsou i plošné výhody pro všechny zákazníky předplacených i paušálních služeb díky klubu EXTRA výhod. Najdete tu slevu do lékárny, na nákup nových hraček nebo oblečení, či na pořízení nového telefonu.

U T-Mobile je akce na internetové připojení zaměřena především na stávající zákazníky. Internet na cesty Standard můžete mít za měsíční cenu již 186 Kč měsíčně. Služba je taktéž jako u O2 se závazkem na dva roky, ale má vyšší datový limit až 3 GB a modem Huawei E3131pro připojení získáte za symbolickou korunu! Pro získání této ceny stačí provolat na hlasovém tarifu u tohoto operátora více než 600 Kč měsíčně. Je-li váš účet nižší než 600 Kč, bude vám služba aktivována za cenu 254 Kč měsíčně!

Zajímavé slevy poskytuje i na volání. S nabídkou volání ZADARA mohou zákazníci v rámci své sítě volat po celý den opravdu zadarmo. Tato nabídka platí pro tarify S námi 390, 590, 790. Zkrátka ale nepřijdou ani zákazníci s předplacenou kartou díky odměnám za dobití. Získáte volání do všech sítí jen za 2,50 Kč za minutu. Tuto cenu můžete využívat až do 31.1.2013. Poté dojde ke změně ceny na 3,50 Kč za minutu. Stačí se k výhodě přihlásit zasláním SMS ve formátu NASIM SAZ na číslo 4603. Po tomto přihlášení za každé dobití získáte výhodu na jeden až čtyři týdny.

Těsně před vánocemi svoji nabídku odstartoval i první virtuální operátor BLESKmobil. Své ceny navíc neprezentuje jen jako akční, ale jako trvalou nabídku. Volat můžete do všech sítí již za 2,50 Kč za minutu. Není nutné si nic speciálního aktivovat nebo registrovat. Stačí si v trafice zakoupit SIM kartu na předplacenou službu.

Pokud jste se službami stávajícího operátora nespokojeni nebo jen chcete vyzkoušet něco nového, můžete si převést do této sítě i svoji stávající SIM kartu. Vzhledem k tomu, že virtuální operátor funguje v síti O2, je pokrytí území ČR 99%.

Ať už strávíte Vánoce u jakéhokoliv operátora, z pestrých nabídek si určitě vyberete.

14. 11. 2012

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 598 Kč

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek