Úvod > Články > Dalším členem rodiny smart je chytré zrcadlo

Dalším členem rodiny smart je chytré zrcadlo

V současné době je trh plný bohaté nabídky chytrých náramků, hodinek či opasků, o kterých vás průběžně v našich článcích informujeme a které vám mají pomoci k ještě lepšímu zdravému životnímu stylu. Avšak nejen chytré náramky či opasky dokáží pomoci s formováním těla, sledováním vaší aktivity a udržením zdraví. Nyní si můžete pořídit i speciální smart zrcadlo s názvem 3D Naked Mirror, které pro vás bude celý proces k dokonalé postavě i dokumentovat.

Dalším členem rodiny smart je chytré zrcadlo

Co je přesně 3D Naked Mirror?

Samotné zařízení je nenápadné a přitom velmi elegantní. Vejde se do bytu a vedle funkce speciálního zrcadla plní i funkci váhy. Celé zařízení je vybaveno speciálními Intel Realsense Depth sensory, jejichž pomocí získáte 3D model vašeho celého těla. Součástí je samozřejmě i jednoduchá aplikace, prostřednictvím které je možné sledovat veškeré tělesné změny, a to jak objem tělesného tuku v %, tak i třeba nárůst svalové hmoty. Zrcadlo vám ukáže přesné tělesné rozměry a váhu.

 

Jak správně postupovat?

Stačí vám k tomu pouze tři jednoduché kroky. Nejdříve se musíte na váhu postavit. V tomto případě nejlépe nazí, nebo ve spodním prádle. Váha se začne otáčet o 360° a za chvíli se výsledky promítnou. Celý proces zabere pouhých 20 sekund.

Zrcadlo sejme pomocí senzorů rozměry vašeho těla a vytvoří 3D model. Přes Wi-Fi nebo Bluetooth se lehce synchronizuje s iOS zařízením nebo Androidem. Díky zobrazeným výsledkům můžete snadno sledovat vaši cestu za zdravím a vaší vysněnou postavou. Jako na dlani budete mít přehledně celý vývoj vaší proměny a aplikace vám také umožní spustit časovou smyčku celé vaší přeměny.

Na rozdíl od chytrých hodinek a náramků má tento vynález jednu zásadní výhodu. Dává možnost vizualizace všech změn a tím napomůže k lepším výsledkům a představě, jak si stojíte. Výsledky ukazují, že také díky tomu lépe udržíte svoji motivaci. 3D Naked Mirror pro vás rovněž vytvoří mapu tělesné teploty, kde jsou jednotlivé změny znázorněny určitou barvou. Díky tomu vidíte, kde vám například rostou svaly nebo naopak přibývá nebo ubývá tuk.

Další výhody 3D Naked Mirror

Samotné zrcadlo se na lidech testuje od roku 2015 a dosažené výsledky jsou velmi pozitivní. Lidé jsou vynalézaví a nacházejí další využití tohoto přístroje. Díky tomuto speciálnímu zrcadlu sledují nejen své fitness výsledky, ale například i průběh a vývoj těhotenství.

A co víc, 3D Naked Mirror vám bude fungovat všude. Ani rozdílnost povrhu, na kterém je smart zrcadlo umístěno, nehraje roli. Podle výrobců funguje bezproblémově jak na hladké dřevěné podlaze, tak i na hrubém koberci.

Jak a kde můžete 3D Naked Mirror získat?

Momentálně je k dispozici možnost předobjednávek za cenu 699 dolarů a předpokládá se, že samotný shipping začne v průběhu března 2017. Bohužel, shipping je momentálně plánovaný pouze do vybraných zemí a Česká republika mezi nimi zatím není. Pokud máte ale o 3D Naked Mirror zájem, výrobce nabízí možnost registrace, prostřednictvím které vám, v případě rozšíření seznam zemí, bude později zaslána informace, kam půjde zrcadlo poslat.

Zdá se to jako skvělá věc. Nejde totiž pouze o čísla, ale o zdraví a vizualizace proměny je mnohem lepší než jen sledování ručičky na váze.

11. 11. 2016

Témata

ostatní

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 299 Kč
Cena za měsíc: 499 Kč

Přečtěte si také

 

Zprávy v českých rádiích nově čte AI hlasatelka

Posluchači rádií Expres FM a Classic Praha se dočkali nové hlasatelky zpravodajství. Místo živé moderátorky jde o...

11. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Tennessee přijalo zákon na ochranu hudebníků před umělou inteligencí

Guvernér státu Tennessee podepsal zákon, jehož cílem je chránit umělce včetně hudebníků před umělou inteligencí.

5. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

4. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek