Úvod > Články > Aplikace na sledování sportovních výsledků

Aplikace na sledování sportovních výsledků

Láska ke sportu se u každého z nás projevuje jinak. Někdo potřebuje ujet každý den pár kilometrů na kole, zahrát si tenis nebo fotbal a jiný sportu fandí z pohodlí domova. Ať už patříte do jakékoliv skupiny sportovních nadšenců, nenechte si ujít přehled nejlepších aplikací pro monitoring výsledků. Pokud chcete mít přehled o aktuální sestavě vašeho oblíbeného týmu, zajímají vás statistiky a chcete dostávat notifikace o gólech, najděte tu pravou aplikaci. Nabízíme vám malý přehled těch nejlepších.

Aplikace na sledování sportovních výsledků

LiveSport

Jednou z nejoblíbenějších sportovních aplikací vůbec, je LiveSport. Není se čemu divit. Velmi přehledné uživatelské rozhraní, rychlé ovládání, bezprostřední aktualizace stavu zápasů a notifikace gólů v reálném čase potěší nejednoho uživatele. Další výhodou je možnost vyfiltrovat sporty, ligy a utkání, o kterých chcete vědět víc.

Kliknutím do pravého roku se objeví kalendář s výpisem utkání pro jednotlivé sporty. Díky barevnému označení vám bude hned jasné, jaké zápasy se právě hrají a jaké se teprve budou hrát.

Za jednu z největších předností této aplikace považujeme komentáře v českém jazyce, kdy se nejedná o strojový překlad, ale o textový přepis v češtině. Vývojáři by mohli ještě zapracovat na detailních informacích o hráčích a týmech. Aplikace je dostupná pro Andriod i iOS.

SofaScore

Co se týče oblíbenosti, LiveSportu šlape na paty aplikace s názvem SofaScore. V široké nabídce si vyberete sport, který vás zajímá. Po zvolení sportu se vám zpřístupní několik záložek. Budete mít přehled o právě běžících zápasech a plánovaných zápasech. Utkání můžete označovat hvězdičkou a ukládat si je do oblíbených. V záložce Oblíbené je pak najdete všechny pohromadě.

Aplikace vám pravidelně posílá notifikace z vybraných utkání. Díky rozsáhlému a přehlednému nastavení si můžete přesně navolit, o jakých událostech chcete být informováni. U fotbalu si můžete navolit, že chcete vědět například i o udělení karty, v tenisu po každém setu a u hokeje vás aplikace upozorní na začátek třetiny.

Během zápasu můžete porovnávat své tipy na výsledek zápasu s těmi od ostatních uživatelů SofaScore. Při zápase se vám budou zobrazovat zkrácené zápisy, videa z gólů a statistiky utkání. Více informací o hráči se dozvíte kliknutím na něj. Zobrazí se vám jeho statistiky, poslední výsledky, forma i úplné soupisky.

Aplikaci si můžete přepnout do češtiny, ale tady se ještě najde pár nedostatků. Některé pojmy jsou přeloženy špatně a některé dokonce vůbec. Na spodní části displeje se zobrazují reklamy, které je možné vypnout.

SofaScore nabízí zavedení vlastního účtu, který synchronizuje všechna vaše zařízení. Pro aktivaci účtu je nutná registrace. Účet můžete vést samostatně nebo si ho propojit s Facebookem či Twitterem.

Multiplatformní aplikace SofaScore je pro iOS, Windows i Android.

LiveScore

Další velmi oblíbenou aplikací sloužící ke sledování sportovních výsledků je LiveScore. V porovnání s těmi předchozími je tato na první pohled méně poutavá.

Nabízí možnost výběru mezi fotbalem, hokejem, basketbalem, tenisem a kriketem. Díky aplikaci zjistíte o utkání vždy to nejdůležitější. Tedy kdo a kdy skóroval, kdo byl potrestán a jakým způsobem. Výsledky jsou v reálném čase a je možné si nastavit dobu automatického obnovení.

Tato aplikace je jednoduchou variantou bez podpůrných informací. V případě, že vám jde jen o výsledky a netoužíte po perfektním grafickém zpracování a detailech o hře, je tahle aplikace právě pro vás. Ke stažení je pro Android, iOS i Windows Phone.

FIFA

Poslední je v našem výběru FIFA. Aplikace zaměřená na fotbalové výsledky, která čerpá z oficiálních zdrojů. Sledujte aktuální výsledky a statistiky z 85 zemí a další zprávy z celkových 197 fotbalových lig světa.

Díky této aplikaci získáte přehled o připravovaných zápasech a v angličtině si můžete přečíst informace o městě a stadiónu, kde se utkání hraje.

Zápasy si můžete ukládat do kalendáře a nastavit si upozornění, aby vám žádný z nich neutekl. Dále je možné procházet historii již odehraných utkání, včetně soupisek a fotogalerie. FIFA je k dispozici pro Android i iOS.

23. 6. 2015

Témata

aplikace

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 598 Kč

Přečtěte si také

 

Uživatelé ChatGPT dostanou přístup ke zpravodajským službám

Společnost OpenAI uzavřela partnerství s deníky Le Monde a Prisa Media. Jejich zpravodajský obsah nabídnou...

26. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

X zavádí články, předplatitelé mohou nově psát delší formátované příspěvky

Společnost X vedená Elonem Muskem zavádí "články". Možnost psát delší formátované texty dostanou pouze předplatitelé...

25. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

EZKarta nahrazuje aplikaci Tečka, slouží jako očkovací průkaz

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nový elektronický očkovací průkaz – aplikaci EZKarta. Nahradí covidovou...

23. 3. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Americký pár žaluje Google, Mapy je navedly do nebezpečné čtvrti, kde byli přepadeni

 

Americký pár zažaloval Google. Při dovolené v Jihoafrické republice je Google Mapy zavedly do nebezpečné čtvrti a...

Zobrazit celý článek

Krizový informační a svolávací systém od O2 pomáhá v ČR už 10 let

 

Krizový informační a svolávací systém pomáhá v nemocnicích, dopravních podnicích, energetických společnostech a na...

Zobrazit celý článek

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek