Úvod > Články > Zázračná tužka Scribble Pen

Zázračná tužka Scribble Pen

Kreslíte rádi? Jste typ člověka, který si pořád někde něco čmárá, poznamenává a přitom mu barevná škála dostupných barev nestačí? Pak pro vás máme řešení v podobě magické tužky. Seznamte se se Scribble Pen.

Zázračná tužka Scribble Pen

Co je Scribble Pen?

Scribble Pen je chytrá tužka uvnitř které naleznete speciální inkoustovou náplň a scanner, který zvládne napodobit jakoukoliv barvu, která vás napadne. Náplň obsahuje micro pumpičku, která vám namíchá barvu přesně, jak si přejete. Výhodou této tužky je, že s ní můžete kreslit jak na papír, tak i na tablet. Vybrat si můžete hned z několika nabízených typů.

Výrobce uvádí, že barva nikdy nevybledne, je voděodolná a výdrž náplně je téměř nekonečná. A když už jednou dojde, tak lze znovu doplnit. Vybrat si můžete hned z několika barevných variací. Celkem jich je pět, v odstínech černé, bílé, stříbrné, modré a zelené. Tato speciální tužka obsahuje lithium-iontovou baterii a na jedno nabití vydrží až 15 hodin. Nabíjí se jednoduše přes Micro USB kabel. Tužku Scribble Pen je také možné propojit s tablety a chytrými telefony Android 4.0 a vyšší nebo iOS 7 a vyšší.

Scribble Pen barvy

Jak funguje?

Pokud chcete přesně napodobit barvu předmětu, který malujete a chcete namíchat ten správný odstín, stačí přiložit scanner tužky k danému předmětu a během chvilky vám tužka danou barvu připraví. Scribble Pen můžete použít nejen na papír, ale i na Surface Pro, Android Tablety, iPady a iPady Pro. Lehce tak můžete přenést namíchané barvy do Photoshopu nebo CorelDRAW a využít je při mnoha jiných činnostech, které prostřednictvím těchto programů děláte. Namíchané barvy si zde můžete ukládat a znovu je použít později.

Scribble Pen iPad

Na kolik vás tato věcička vyjde?

Projekt Scribble Pen hned na začátku doprovázely velké problémy s financováním. Projekt byl dvakrát uveden na webových stránkách, kde se shánějí peníze na projekty pomocí crowdfundigovým financováním. Vždy však došlo k problémům a projekt byl stáhnut. Po tomto neúspěchu nyní firma, která Scribble Pen vyrábí, nabízí tento produkt zákazníkům přímo přes své webové stránky. Nyní přijímá předobjednávky s 40% slevou. Scribble Paper Pen si můžete předobjednat za 249 dolarů. Levnější varianta, určená na tablety Scribble Smart Stylus Pen, je dostupná za 119 dolarů. Možné je též pořídit kombinaci obou typů, kterou lze použít jak na papír, tak i na tablet a k dostání je za 300 dolarů. K tomu je nutné přičíst 29 dolarů za mezinárodní shipping.

Již nebudete potřebovat štětce, fixy nebo pastelky. Vše zvládnete jedním perem. Nebo raději zůstanete u ověřených pomocníků? Užitečnost této věcičky prověří až čas. Zajímavý nápad to však jistě je.

12. 3. 2016

Témata

aplikaceostatnítablet

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 598 Kč
Cena za měsíc: 299 Kč

Přečtěte si také

 

Google spouští dlouho očekávanou aplikaci Find My Device

Google zpřístupnil široké veřejnosti aplikaci Find My Device. Funguje podobně jako konkurenční technologie od...

18. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

LinkedIn na své platformě brzy nabídne několik her

LinkedIn plánuje přidat na svou platformu sekci s hrami. Mají prohloubit vztahy ve firmě a poskytnout téma ke...

17. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

BBC zvažuje vytvoření vlastní umělé inteligence

Britská stanice BBC zvažuje vytvoření vlastní umělé inteligence. Trénovat ji bude na vlastních textových archivech.

16. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek