Úvod > Články > Vánoční cena mobilního internetu

Vánoční cena mobilního internetu

Vánoční cena mobilního internetu

Často cestujete mimo domov? Zvažujete pořídit si internet na cesty? Pak už neváhejte a využijte jedinečné šance mít ho opravdu za symbolickou cenu. Mobilní operátoři připravili velmi zajímavou vánoční nabídku. Jako by se předháněli, která bude zajímavější.

Vánoční nabídka internetPodívejte se s námi co přesně nabízejí.

Nejlevnější připojení nabízí nyní O2. Za 100 Kč měsíčně můžete mít připojení s datovým limitem 500 MB. Jedná se o variantu Mobilní internet M. Služba je podmíněna uzavřením smlouvy se závazkem na 24 měsíců. Za zvýhodněnou cenu je možné získat i modem. 3G modem Huawei E173u pořídíte již za 295 Kč. S tímto internetem se můžete kdekoliv v České republice připojit váš notebook či tablet k internetu. Je ideální pro občasné připojení a stahování emailů. Datový limit 500 MB máte k dispozici na celý měsíc. Pokud tento limit překročíte, dojde pouze ke zpomalení, ale neplatíte nic navíc.

Nabídka je časově omezena a není marketingově prezentována ani samotným operátorem. Proto neváhejte a objednejte si službu u nás. Cenu vám zajistíme!

A jak je tomu u T-Mobile? Základním rozdílem je přenosová síť. T-Mobile stále investuje, rozšiřuje a modernizuje svoji síť a nabízí nyní svým zákazníkům nejrychlejší 3G síť. I vy ji můžete využívat a mít ten nejrychlejší internet na cesty. Aktivujte si Internet na cesty Standard od T-Mobile za měsíční cenu již 186 Kč měsíčně. Služba je taktéž se závazkem na dva roky, ale má vyšší datový limit až 3 GB a modem Huawei E3131pro připojení získáte za symbolickou 1 korunu! Pro získání této ceny stačí provolat na hlasovém tarifu u tohoto operátora více než 600 Kč měsíčně. Je-li váš účet nižší než 600 Kč, bude vám služba aktivována za cenu 254 Kč měsíčně! Cena je výhodná především pro stávající zákazníky operátora.

S výběrem nebo porovnáním služeb vám rádi pomůžeme. U nás nevoláte žádný automat ale živého člověka. Naši operátoři jsou k dispozici od 8 do 18 hodin v pracovních dnech. Jsou pravidelně proškolováni na nejnovější služby a nabídky. Jako přímý distributor největších telekomunikačních firem na trhu, mezi které patří O2, T-Mobile a Vodafone, máme aktuální informace o všech nabídkách. Nezávisle služby porovnáme a vybereme pro vás tu cenově nejzajímavější a nejvýhodnější nabídku.

Nechcete-li volat sami, stačí nám přes internet vyplnit jednoduchý kontaktní formulář a my vám sami a zdarma zavoláme zpět ve vámi preferovaném čase. Neváhejte, u nás najdete všechny nabídky na jednom místě.

Se službami vám poradíme i je můžeme rovnou objednat. Vše profesionálně, rychle a bez papírování. Nenechte si ujít nejvýhodnější cenu mobilního internetu v celé jeho historii!

8. 11. 2012

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 499 Kč

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek