Úvod > Články > UPC zvedá ceny

UPC zvedá ceny

UPC zvedá ceny

A už je to tady! Zákazníci UPC se mohou od ledna dočkat nemilého překvapení. Firma totiž plánuje od ledna změnit ceny. Toto zdražení ale nemá nic společného se změnou DPH. Pokud k ní dojde, bude navýšení cen ještě jednou.

Zvýšení cen se má dle uvedených informací pohybovat kolem 3,5 procent. Pokud tedy za stávající balíček internetu a televize platíte 549 Kč, od ledna se připravte na 574,75 Kč. Kromě služeb se ale navýšení bude týkat i administrativních poplatků.

Například poplatek za opětovné připojení po omezení služeb vás už nevyjde na současných 60 Kč, ale rovnou na 100 Kč. Stejně tak bude navýšen i poplatek za náhradu škody za zaslání upomínek při neplacení nebo opoždění platby. Dokonce poplatek za odpojení z důvodu nedoplatku vzroste ze 300 Kč na 500 Kč.

Ostatní poplatky jako například pronájem zařízení, instalační a připojovací poplatky či servisní poplatky zůstanou dále beze změny. Toto navýšení se nedotkne ani hovorného u služby UPC Telefon.

V poslední době UPC vzrostl počet zákazníků o dvě procenta na 1,21 milionu. Nejvíc narostl počet zákazníků užívajících internetové připojení. Nyní je připojeno celkem 439 600 uživatelů.

Nesouhlasíte s navýšením ceny? Pak to neváhejte písemně sdělit UPC na adresu klientského centra do 15. prosince. Ke zdražení dojde od ledna 2013.

21. 11. 2012

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek