Úvod > Články > Telefony MEIZU exkluzivně v O2

Telefony MEIZU exkluzivně v O2

V nabídce jednoho z českých operátorů se nově objevily mobilní telefony populární čínské značky Meizu. Prvním nabízeným modelem je Meizu MX3, který je v prodeji od konce srpna. Prvotřídní telefon je u operátora k dostání za velmi lákavou cenu.

Telefony MEIZU exkluzivně v O2

Konec letních prázdnin přinesl změny v nabídce společnosti O2. Operátor začal jako první v Evropě prodávat produkty značky Meizu. Prvním nabízeným modelem je Meizu MX3. Vlajková loď společnosti je u O2 k dostání za bezkonkurenční cenu 7 995 Kč.

Meizu MX3 disponuje 5,1 palcovým displejem, obrazovkou vyrobenou technologií New Mode 2 od Sharpu s rozlišením 1080 x 1800 pixelů s 2048 úrovněmi jasu a jemností rastru 415 PPI. Novinka má úsporný 8jádrový procesor Exynos 5410, který obsahuje 2 x 4 jader taktových na 1,6 GHz, resp. 1,2 GHz a zaručuje uživateli jistotu, že se telefon nebude sekat ani v případě několika spuštěných aplikací nebo filmu v plném HD rozlišení. Fanoušci ocení také špičkový 8 megapixelový fotoaparát Sony s technologií zpětného osvětlení BSI a pokročilou světelností f2.0., se kterým pořídí krásné fotografie i za horších světelných podmínek.

"Jsme jediný opravdu nezávislý operátor a můžeme tak na český trh přinášet nové a atraktivní značky. Díky velikosti naší distribuční sítě je pak můžeme nabízet za výhodnější ceny, než ostatní prodejci," říká Jindřich Fremuth, ředitel divize rezidentních zákazníků společnosti O2 Czech Republic a dodává: "Věřím, že telefony Meizu najdou na českém trhu řadu příznivců především díky svému designu a skvělému poměru ceny a výkonu. Jejich výhodou je také jednoduché a intuitivní ovládání díky uživatelské nadstavbě Flyme OS 3.0 operačního systému Android. Samozřejmostí je lokalizace operačního systému do češtiny a naše plná servisní podpora."

Meizu je podle statistik jedním z největších výrobců mobilních telefonů v Číně. "Značka Meizu je nejnovějším prémiovým brandem v našem distribučním portfoliu. Pevně věřím, že na stále houstnoucím českém mobilním trhu je prostor přesně pro dravého hráče jako Meizu, který zaútočí kvalitním výkonným produktem za skvělou cenu. A právě tuto definici Meizu splňuje," říká Kamil Vacek, výkonný ředitel společnosti TCCM, která je výhradním distributorem telefonů Meizu na českém trhu.

Přístroje značky Meizu budou k dostání v kamenných obchodech O2 i v on-line prodejně. Každý zákazník navíc k modelu Meizu MX3 dostane dva výměnné kryty v zelené a růžové barvě. Operátor v budoucnu plánuje zařazovat do svého portfolia více nových modelů značky Meizu, které budou podporovat nejrychlejší mobilní síť 4G LTE.

22. 9. 2014

Témata

4GLTEmobilní internetmobilní telefonvolání na mobil

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 399 Kč
Cena za měsíc: 598 Kč

Přečtěte si také

 

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

28. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

Americká vláda obvinila Apple ze zneužívání svého postavení na trhu se smartphony

Administrativa prezidenta Bidena obvinila Apple za to, že údajně využívá svého postavení na trhu s chytrými telefony...

27. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

EZKarta nahrazuje aplikaci Tečka, slouží jako očkovací průkaz

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nový elektronický očkovací průkaz – aplikaci EZKarta. Nahradí covidovou...

23. 3. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Americký pár žaluje Google, Mapy je navedly do nebezpečné čtvrti, kde byli přepadeni

 

Americký pár zažaloval Google. Při dovolené v Jihoafrické republice je Google Mapy zavedly do nebezpečné čtvrti a...

Zobrazit celý článek

Krizový informační a svolávací systém od O2 pomáhá v ČR už 10 let

 

Krizový informační a svolávací systém pomáhá v nemocnicích, dopravních podnicích, energetických společnostech a na...

Zobrazit celý článek

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek