Úvod > Články > Na T-Mobile TV uvidíte TV Paprika už od tarifu S

Na T-Mobile TV uvidíte TV Paprika už od tarifu S

I zákazníci s nižším tarifem budou moci sledovat kanál TV Paprika našlapaný kulinářskými show s nejlepšími kuchaři světa! Program je nyní součástí tarifu S, i když byl předtím dostupný jen zákazníkům s tarifem L.

Na T-Mobile TV uvidíte TV Paprika už od tarifu S

Už od 3. prosince má taky víc než 50 tisíc zákazníků T-Mobilu možnost sledovat pořady o vaření. Dlouhé zimní večery díky tomu mohou vyplnit přípravou na ty nejlepší kulinářské zážitky! Potěšte přes svátky rodinu nějakou specialitou, kterou se naučíte prostřednictvím TV Paprika.

Kanál TV Paprika putoval z druhého nejvyššího balíčku L do toho nejnižšího tarifu, tedy balíčku S za 399 Kč. Program o vaření mají dostupný všichni zákazníci internetové i satelitní televize. Už v prosinci na ně proto čeká ta nejlepší společnost kuchařů jako jsou Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawson.

Mrkněte, kdy na TV Paprika poběží vánoční pořady o vaření:

  • James Martin: Vánoce v kuchyni vysíláme 9. prosince od 10:00
  • Gordon, Gino, Fred a pečené Vánoce vysíláme 16. prosince od 19:00
  • Jamie Oliver – Vánoční recepty vysíláme 16. prosince v 18:10
  • U Nigelly doma – Vánoce vysíláme 22. prosince od 19:00
  • Gordon, Gino a Fred na cestách vysíláme 26. prosince od 15:00

6. 12. 2018

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Amazon kvůli AI opět omezí počet zaměstnanců

 

Generativní AI podle šéfa Amazonu omezí potřebu některých pracovních pozic. Firma chce zefektivnit své týmy a při...

Zobrazit celý článek

Trump tlačí Apple k výrobě v USA, nelíbí se mu expanze do Indie

 

Donald Trump kritizoval Apple za přesun výroby do Indie. Firmu vyzval, aby produkty vyráběla v USA, a připomněl její...

Zobrazit celý článek

Netflix chystá nové reklamní formáty, nejlevnější tarif využívá už 94 milionů uživatelů

 

Netflix hlásí 94 milionů uživatelů svého tarifu podporovaného reklamou. Do konce příštího roku v něm přibudou nové...

Zobrazit celý článek