Úvod > Články > Které aplikace do mobilu právě letí

Které aplikace do mobilu právě letí

Které aplikace do mobilu právě letí

Pokud vlastníte chytrý telefon a internet do mobilu, určitě jste již také podlehli kouzlu stahování nových aplikací. Pojďte s námi vyzkoušet další z těch zajímavých a užitečných, které vás zpříjemní a zjednoduší den. Určené jsou pro operační systém Android a iOS.

App iHoubařiHoubař

Zajímavá aplikace určená nejen vášnivým houbařům. Obsahuje průvodce sběrem, poznáváním, nejlepší fotografie i doporučené recepty. S touto aplikací si domů už nebudete zbytečně nosit prašivky. Aplikace byla vyvinuta společně se členy České mykologické společnosti. Díky telefonu ji budete mít k dispozici nejen v pohodlí domova, ale i v lese.

App ShazamShazam

Máte rádi hudbu? Často se zaposloucháte do neznámé písničky a mrzí vás že neznáte autora? S aplikací Shazam se vám to už nestane. Podle pár tónů rozpozná zpěváka, skupinu i název. Umožní vám zobrazit i webové stránky. Užitečná záležitost pro všechny hudební fajnšmekry. Aplikace je k dispozici ke stažení zdarma.

App EndomondoEndomondo SportsTracker

Máte rádi turistiku nebo dlouhé procházky? Pak vás zaujme tato osvědčená aplikace. Pomocí GPS signálu vám změří čas chůze, ušlou vzdálenost, tempo nebo překonané převýšení. Zjistíte i kolik jste spálili kalorií. Dobrá věc nejen při procházkách, ale i při tréninku. Na výběr máte spoustu aktivit od chůze, běhu, jízdy na kole, inlinech, až po plavání či windsurfing.

App mapy.czMapy.cz

Použili jste někdy mapy na seznamu? Pak je určitě uvítáte i ve svém mobilu. Jednoduchá aplikace, kde budete mít k dispozici aktuální mapové vrstvy – základní, leteckou, turistickou i historickou. Shodujeme se s recenzemi, na turistiku je naprosto ideální. Jednoduše najdete zajímavosti v okolí nebo restauraci, kde si odpočinout.

App FacebookFacebook

Nečekejte až budete u počítače a buďte se svými přáteli v neustálém kontaktu díky chytrému telefonu a této aplikaci. Vidíte něco zajímavého? Přidejte hned nové fotografie nebo informace na svoji zeď. Už vám nic neuteče. Aplikace Facebook je samozřejmě zdarma a je přehlednější než sociální síť používat přes browser telefonu.

App meteoservisMeteoservis

Nespoléhejte se na předpovědi počasí a sami sledujte na přehledné mapě aktuální srážky nad Českou republikou. Sledovat můžete vývoj oblačnosti, aktuální počasí i předpověď na nebližší dny. Při vašich aktivitách vás už nikdy nepřekvapí nečekaný déšť! Ideální aplikace pro všechny, co rádi a často tráví volný čas v přírodě.

App antivirusAnti-Virus Free

Chraňte antivirem i svůj mobilní telefon. Stáhněte si nejoblíbenější bezplatný antivir na světě. Jednoduše otestujete nové aplikace, nastavení a soubory. Zamkněte své zařízení a smažte jeho obsah způsobem, kterým ochráníte své soukromí. Braňte svůj telefon před hrozbami internetu.

11. 10. 2012

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek