Úvod > Články > Jaký tablet na Vánoce 2012

Jaký tablet na Vánoce 2012

O co si napíšete Ježíškovi? Na Vánoce jsou nejoblíbenější právě dárky z oblasti elektroniky. Její prodeje se před Vánocemi velmi navyšují. Oblíbené jsou stále mobilní telefony, kávovary a LCD televizory. Nově vedou i elektronické čtečky knih a tablety. Takový dárek seženete již kolem dvou tisíc korun až do závratných výšek. Tablet pak třeba do dvaceti tisíc.

Pokud si stále nejste jisti s tím nejvhodnějším dárkem pod stromeček, podívejte se na jednoduchý přehled tabletů, který jsme pro vás připravili. Nabídka je velice široká a mohli byste se v ní jednoduše ztratit. Podívejte se s námi, co je v nabídce:

MyPhone My Tab 7MyPhone My Tab 7 je jedním z levnějších Androidů. Pořídíte ho již za dva tisíce. Je ultralehký ale nemá tak ostrý displej při použití na sluníčku. Baterie dovolí přehrávání videa přibližně tři hodiny. Váží kolem 325 g, nepodporuje telefonní sítě, nabízí USB, Wi-Fi, má 4 GB paměť. Nemá fotoaparát, ale tím nyní disponuje každý nový mobilní telefon. Takže pokud chcete s tabletem začínat, je to ta správná volba. Za nabízenou cenu se určitě jedná o zajímavou alternativu pro toho, kdo nehodlá do chytrých krabiček investovat moc peněz. Za dva tisíce s tímto tabletem sklidíte velký úspěch.

Nexus 7Google Nexus 7 je už dražší variantou s cenou kolem šesti tisíc. Jde už o pořádný tablet s Androidem za dobrou cenu. Zárukou kvality jsou určitě díly od Asus. Je natolik malý, aby se vešel do kabelky ale dostatečně velký pro práci na každý den. Baterie vydrží úctihodných 8 hodin. Má vestavěný přední fotoaparát a používá operační systém Google Android 4.1. Pokud chcete opravdový 7" tablet za rozumnou cenu, tak je pro vás Nexus určitě dobrým řešením.

Samsung Galaxy Note 10.1Mezi dražší varianty patří Samsung Galaxy Note 10.1, který pořídíte kolem dvanácti tisíc korun. Díky čtyřjádrovému procesoru má poměrně zajímavou rychlost, dobrou operační paměť a do těla má zabudované elektronické pero pro ovládání i k práci s aplikacemi. Výhoda je bezesporu i přídavný slot na paměťovou kartu, díky kterému snadno a levně rozšíříte kapacitu paměti. Disponuje 5 MPx fotoaparátem, podporuje GPRS, EDGE, HSPA. Tento Samsung je jediný tablet, který se odvažuje postavit se přímé konkurenci Apple iPadu. Ale v dnešní době ovládat tablet stylusem nemusí být zrovna výhra.

iPad s retina displejemUrčitě doporučíme i tabletovou legendu a nejprodávanější tablet na světě Apple iPad s retina displejem. Cena je obdobná jako u předchozího modelu, ale s úhlopříčkou 9,7 palce s neuvěřitelným rozlišením 2048 x 1536 při 264 pixelech na palec (ppi). Má elegantní hliníkové tělo, dvoujádrový procesor A6X se čtyřjádrovou grafikou. Velkou výhodou je i stále nejširší výběr z nabídky aplikací. Baterie si také zaslouží obdiv, vydrží totiž kolem deseti hodin. Apple s tablety otevřel ostatním firmám trh a od začátku má oproti ostatním výrobcům neuvěřitelný náskok, který se jen tak nikomu nepodaří dotáhnout.

Potěšte i vy svoji rodinu originálním dárky, které určitě udělají radost. Vánoce dělají radost nejen dětem, ale i dospělým!

26. 11. 2012

Témata

mobilní internettablet

Sdílejte

Přečtěte si také

 

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

28. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

5G síť od O2 pokrývá 94 % populace Moravskoslezského kraje

O2 pokračuje v modernizaci mobilní sítě a rozšiřování 5G připojení. Nyní úspěšně zmodernizovalo 618 základnových...

21. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

Telenor na Antarktidě otevřel nejjižněji položenou mobilní stanici na světě

Norská společnost Telenor oznámila, že na Antarktidě otevřela nejjižněji položenou základnovou stanici na světě...

10. 2. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek