Úvod > Články > BBC Earth exkluzivně na T-Mobile TV!

BBC Earth exkluzivně na T-Mobile TV!

Od poloviny listopadu můžou zákazníci T-Mobile TV nově sledovat dokumentární kanál BBC Earth. Díky tomu tu uvidí to nejlepší z divoké přírody, života na jiných kontinentech i zajímavosti okolo vývoje různých druhů zvířat.

BBC Earth exkluzivně na T-Mobile TV!

Televizní sezóna je už v plném proudu a T-Mobile se ji rozhodl milovníkům přírody zpříjemnit ještě víc oblíbeným dokumentárním kanálem BBC Earth. Od 15. listopadu totiž BBC Studio prodalo exkluzivní práva na tento jedinečný program magetovému operátorovi.

Program navíc získal i slovenský Telekom. U sousedů se tak sledovanost kanálu bude pohybovat v řádu stovek tisíc, v Česku to bude něco okolo desítek tisíc. BBA Earth je navíc lokalizovaný, takže si jej užijí i ti, kteří nemluví anglicky - pořady jsou opatřené titulky nebo dabingem.

A co přesně uvidíte? Těšte se na dokumentární sérii Dynasties, seriál oceněný Emmy s názvem Life Below Zero a i oblíbený Planet Earth. "Jsme nadšeni, že Slovak Telekom a T-Mobile CZ se staly partnery pro BBC Earth. Díky této významné dohodě bude náš prémiový obsah k dispozici významné části nového publika. BBC Earth v posledních dvanácti měsících výrazně rozšířila distribuci v regionu střední a východní Evropy, protože operátoři vnímají jedinečný, vysoce kvalitní obsah a rostoucí chuť publika po takovém obsahu,“ řekl podle programu digital.rozhlas.cz generální ředitel a viceprezident BBC Studios pro náš region Salim Mukaddam.

Zdroj: digital.rozhlas.cz

21. 11. 2018

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek