Úvod > Články > Oslavte s Kaktusem 5 let od vzniku

Oslavte s Kaktusem 5 let od vzniku

Virtuální operátor Kaktus ocení zejména mladí lidé. Nechce po nich, aby se na dva roky uvazovali a má jednoduchou a férovou nabídku. Jeho předplacenky si získávají každý rok víc a víc zákazníků. Na českém trhu nyní slaví virtuální operátor pod T-Mobile krásných 5 let.

Oslavte s Kaktusem 5 let od vzniku

"Za posledních dvanáct měsíců vzrostla zákaznická báze o 17 %,“ říká David Milota, segmentový manažer předplacených služeb, a předpovídá, že hranici 100 000 Kaktusáků překročí operátor do konce letošního roku. Nejsilněji má Kaktus zastoupeny zákazníky ve věku 18 až 24 let, ti tvoří 36 % zákaznické báze. Podle průzkumu agentury Kantar TNS Kaktusáci nejvíce oceňují nabídku dat (63 %), líbí se jim styl komunikace (58 %) a také ceny volání (52 %).

Není divu, že polovina zákazníků si operátor získává online. Mají na výběr ze čtyř balíčků. Tarify jsou levné, v rozmezí od 100 do 300 korun, což mladým perfektně vyhovuje. Navíc získávají jednou tolik dat na Facebook, Instagram, Snapchat a Twitter jako dárek. Bez balíčků je základní ceník předplacené služby 2,50 korun za minutu hovoru, 1,50 korun za SMS a 1 koruna za MB dat.

Kaktus se od začátku nezáobírá nějakou infolinkou, všechno probíhá online. Tým ze zákaznické péče měsíčně vyřídí průměrně 11 300 dotazů, 70 % z nich je dokonce vyřešené do půl hodiny. Kaktus se nebojí rozdávat ani "dobíjecí akce". A co by to bylo za narozeniny, kdyby je nemohl oslavit se zákazníky. Ti proto dostanou od Kaktusu 100 % kreditu navíc, pokud si objednají kredit od pěti stovek výš.

10. 10. 2018

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek