Úvod > Články > Český i Slovenský T-Mobile dělá změny ve vedení

Český i Slovenský T-Mobile dělá změny ve vedení

Společnosti T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom od pátku 1. března obmění model řízení. Změny se budou týkat organizační struktury i úloh členů managementu. Podstatné změny se týkají i B2C a B2B divizí.

Český i Slovenský T-Mobile dělá změny ve vedení

Tak v první řadě se T-Mobile pochlubí novou Divizí zákaznické zkušenosti a transformace. Ta se bude specializovat na propojení know-how a zkušenosti expertů tak, aby byl zákazník co nejspokojenější. Data budou zpracovávat s ohledem na zákazníka už od vývoje produktu, přes využití digitálních nástrojů až po big data. Novou jednotku povede Peter Škodný (dosud výkonný ředitel B2B a ICT pro Česko a Slovensko).

V Česku i Slovensku vznikne taky Komerční divize zaměřující se na cenotvorbu, prodej, zákaznickou podporu, marketing, a externí komunikaci. Tyto divize taky nově zastřeší B2C i B2B. Na starost si to vezme Juraj Bóna, který se tak zároveň stává členem vrcholného managementu. Na Slovensku to bude Dušan Švalek.

"Jsem hrdý na úspěchy, jichž T-Mobile v posledních letech dosáhl, především pak v oblasti atraktivních nabídek fixních a mobilních služeb. Chceme stavět na těchto solidních základech Naším cílem je nabízet nejrychlejší mobilní a pevný internet většině českých domácností a uspokojovat všechny zásadní požadavky, které zákazníci mohou vůči modernímu telekomunikačnímu operátorovi mít,“ komentuje Bóna své plány

José Perdomo Lorenzo, generální ředitel TMCZ a Slovak Telekomu, dodává: “Reorganizace na nejvyšší úrovni si klade jediný cíl - lépe sloužit zákazníkům. Chceme veškeré úsilí zaměřit na jejich potřeby a posílit know-how na federální úrovni v přístupu ke všem službám a produktům. Cílem vytvoření Komerčních divizí je být v bližším kontaktu se zákazníky na daném trhu a urychlit cestu k digitalizaci.“

1. 3. 2019

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Americký pár žaluje Google, Mapy je navedly do nebezpečné čtvrti, kde byli přepadeni

 

Americký pár zažaloval Google. Při dovolené v Jihoafrické republice je Google Mapy zavedly do nebezpečné čtvrti a...

Zobrazit celý článek

Krizový informační a svolávací systém od O2 pomáhá v ČR už 10 let

 

Krizový informační a svolávací systém pomáhá v nemocnicích, dopravních podnicích, energetických společnostech a na...

Zobrazit celý článek

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek