Úvod > Články > Nakupujte levně o Black Friday

Nakupujte levně o Black Friday

Dnes je Black Friday neboli Černý pátek, a to znamená, že většina velkých obchodních řetězců dnes nabízí své zboží za výrazně nižší ceny. Poradíme vám, kde si výprodeje letos užijete.

Nakupujte levně o Black Friday

Ještě nemáte pořízené vánoční dárky? Dnes, o Black Friday, máte možnost pořídit exkluzivní zboží a ještě ušetřit. Black Friday neboli Černý pátek je den, kdy v USA a Kanadě většina velkých obchodních řetězců zahajuje období výprodejů za výrazně snížené ceny.

Pouze v tento den máte možnost nakoupit za skvělé ceny i u firem, u kterých se slev většinou nedočkáte. Ve světě je tento den velmi známý a oblíbený a považuje se za začátek předvánoční nákupní horečky. V Čechách si Černý pátek můžeme letos užívat teprve počtvrté.

Alza.cz

Internetový obchod Alza.cz spustil akci Black Friday již v pátek 18. listopadu a potrvá do neděle 27. listopadu. "Zákazníkům přinášíme hned několik "nej". Slevy potrvají historicky nejdéle, od pátku 18. do neděle 27. listopadu, tedy celých 10 dní. Ceny dočasně přepíšeme u doposud největšího počtu položek. Na výběr je 677 nejžádanějších výrobků ve slevě z celého produktového portfolia. Slevy budou dosahovat až 80 %," uvedl Karel Kučera, marketingový ředitel Alza.cz.

Obchod slevy po celých 10 dní pravidelně mění. Alza zlevňuje herní konzole, mobilní telefony, notebooky, fotoaparáty nebo domácí spotřebiče. Aktuální zlevněné produkty najdete zde.

Black Friday Alza.cz

Apple

Na oficiálních stránkách Apple letos pojal akci tak, že zákazníkům, kteří dnes nakoupí vybrané produkty daruje až 3 750 Kč na dárkové kartě Apple. Při nákupu iPhone SE, iPhone 6s a iPhone 6s Plus dostanete na dárkové kartě 1 250 Kč. 

Pokud zakoupíte za plnou cenu iPad Pro, iPad Air 2 nebo iPad mini 4, Apple vás obdaruje 2 500 Kč. K nákupu jakéhokoli modelu Apple Watch Series 1 dnes dostanete na dárkové kartě 625 Kč. Stejnou částku získáte i k nákupu Apple TV. K počítačům Mac: MacBook, 13palcovému MacBook Pro, 15palcovému MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac Pro si dnes na dárkové kartě odnesete 3 750 Kč. 

Black Friday Apple

iSETOS.cz

Největší slevy od Applu, která naše redakce objevila, jsou pravděpodobně na isetos.cz. Dnes tam pořídíte produkty Apple a příslušenství se slevou 7 %. Akce se ovšem nevztahuje na iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Black Friday iSETOS

CZC.cz

Do akce Black Friday se zapojil i prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz, který nabízí slevy celý týden, a to od neděle 20. 11. do neděle 27. 11. 2016. V akční nabídce se celkově objeví více než dva a půl tisíce produktů se slevou až 80 %. Zlevněné produkty nabídne CZC.cz napříč různými produktovými kategoriemi počínaje notebooky a mobilními telefony přes televize a herní konzole až po fotoaparáty a nejrůznější příslušenství.

"Všechny slevy nenabídneme současně, ale v případě vybraných top produktů je budeme postupně spouštět v průběhu celé akce. Začneme s 12 top produkty denně a v pátek 25. listopadu tento počet navýšíme na více než 150 top produktů. Kromě nich každý den nabídneme více než dva a půl tisíce dalších produktů se zajímavou cenou," popisuje Michal Gabriel, marketingový ředitel CZC.cz. Aktuální nabídku slev naleznete zde.

Black Friday czc.cz

Mall.cz

Mall.cz zlevní přes 160 druhů zboží ve své nabídce průměrnou slevou 43 %, u některých produktů nebude výjimkou sleva i přes 80 %.

Black Friday na e-shopu běží sedm dní, přičemž od pondělí do čtvrtka bylo ve speciální nabídce vždy 15 produktů – z každé kategorie jeden. V Černý pátek se pak zákazníkům odkryje největší nabídka slev s 90 produkty, ze které budou moci vybírat až do neděle. V případě, že se zboží v jakékoliv kategorii v rámci nabídky 90 produktů vyprodá, bude doplněno novým zbožím rovněž s akční slevou. Odkaz na Black Friday nabídku zde

Black Friday Mall.cz

Další obchody s akcí Black Friday

  • Datart nabízí slevy již od pondělí 21. 11. do neděle 27. 11. 2016, na stánkách nebo prodejně seženete spoustu zlevněných produktů, od velkých domácích spotřebičů, přes drobnou elektroniku až po audio-video a luxusní mobilní telefony.
  • U Okay začaly slevy ve čtvrtek 24. 11 a potrvají do neděle 27. 11 2016. Na vybrananém elektru můžete ušetřit až 55 %.

25. 11. 2016

Témata

Appleostatní

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 499 Kč
Cena za měsíc: 499 Kč

Přečtěte si také

 

Apple oznámil jarní keynote, novinky představí 7. května

Apple rozeslal pozvánky na jarní keynote. Další novinky představí veřejnosti už v úterý 7. května 2024.

25. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Apple zmírní pravidla pro hudební služby v rámci App Storu

Apple v reakci na nedávnou pokutu mění pravidla pro streamovací platformy. Nově budou moci uživatele informovat o...

19. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Zprávy v českých rádiích nově čte AI hlasatelka

Posluchači rádií Expres FM a Classic Praha se dočkali nové hlasatelky zpravodajství. Místo živé moderátorky jde o...

11. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek