Úvod > Články > Vstávání jak má být s Griffin Technology

Vstávání jak má být s Griffin Technology

Pokud ranní vstávání nepatří mezi vaše silné stránky, možná vám ho mohou zpříjemnit novinky, které na světovém veletrhu spotřební elektroniky v Las Vegas představila společnost Griffin Technology. Alespoň ti z vás, co si libují v chytré elekronice by mohli zpozornět.

Vstávání jak má být s Griffin Technology

I když jedno české přísloví praví, že ranní ptáče dál doskáče, tak jistě většina z vás má problém se tohoto přísloví držet a jen horko těžko se z vyhřáté postele někomu vstává lehce. Jak by se vám však líbilo probouzet se do bytu provoněného vůní čerstvé kávy připravené přímo vám na míru? Komu by se takové ráno nelíbilo? Určitě by vstávání bylo o dost příjemnější. Nemyslíte?

Samozřejmě, někdo může namítnout, že na trhu existuje již řada spotřebičů, které se automaticky zapnou v naprogramovaný čas. Proč tedy takový humbuk? Sada smart spotřebičů pro domácnost od společnosti Griffin Technology má však ještě jednu vychytávku. Její výrobky můžete lehce ovládat mobilním telefonem pomocí aplikace přímo z vaší postele.

Sada zahrnuje kávovar Connected Coffee Maker, topinkovač Connected Toaster a chytré zrcadlo do koupelny Connected Mirror. Ano, tito pomocníci mají každé vaše ráno udělat dokonalé. Nebo alespoň téměř dokonalé. V čem jsou tedy tak speciální? I když se firma drží stále tradičního vzhledu, na který jste u domácích spotřebičů zvyklí, jejich tajemství se skrývá uvnitř. Výrobky Griffin Technology je možné propojit pomocí Bluetooth s mobilní aplikací vytvořenou přímo jim na míru.

Konec spáleným toastům s toustovačem Connected Toaster

Aplikace umožní uživateli navolit takové nastavení, jehož výsledkem bude toust opečený přesně podle vašeho přání. Zároveň si vámi nastavené preference zapamatuje a vy si pak můžete každý den pochutnávat na toustu, který přesně odpovídá vaší chuti. Jediné, co toustovači z našeho pohledu chybí, je dávkovač chleba, který by sám plátky vkládal. To bohužel zůstává stále na vás.

Connected Toaster

Lahodná káva z kávovaru Connected Coffee Maker

Tento chytrý kávovar připraví až 12 šálků kávy najednou. A díky nastavení v aplikaci si můžete přesně upravit i chuť kávy. Stejně jako u toustovače si aplikace vaše nastavení zapamatuje, takže každý váš ranní šálek kávy bude chutnat pokaždé stejně.

Connected Coffee Maker

Smart zrcadlo Connected Mirror

V tomto případě se jedná o nástěnné zrcadlo do koupelny, které vedle své běžné funkce klasického zrcadla umí také něco navíc. Mezitím co se budete česat nebo čistit si zuby, můžete na zrcadle sledovat čas, počasí nebo informace z ostatních zařízení od Griffin Technology, pokud jimi bude vaše domácnost vybavena. I zrcadlo lze pomocí Bluetooth spojit s aplikací v mobilním telefonu ve které si pak sami navolíte, jaké informace se mají na zrcadle zobrazit nebo naopak diskrétně skrýt.

Connected Mirror

A kolik to všechno stojí?

Tak co, ohromila vás tato sada smart spotřebičů pro domácnost? Pokud ano, můžete se těšit. Kávovar a toustovač budou dostupné již ve 2. čtvrtletí tohoto roku za stejnou cenu 99,99 dolarů. Na zrcadlo si budete muset trochu počkat. S jeho uvedením na trh se počítá až ke konci tohoto roku a i jeho cena bude o něco vyšší. Zatím to vypadá na 999,99 dolarů. Co říkáte, našly by tyto smart pomůcky uplatnění i ve vaší domácnosti?

15. 2. 2017

Témata

ostatní

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 299 Kč

Přečtěte si také

 

Zprávy v českých rádiích nově čte AI hlasatelka

Posluchači rádií Expres FM a Classic Praha se dočkali nové hlasatelky zpravodajství. Místo živé moderátorky jde o...

11. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Tennessee přijalo zákon na ochranu hudebníků před umělou inteligencí

Guvernér státu Tennessee podepsal zákon, jehož cílem je chránit umělce včetně hudebníků před umělou inteligencí.

5. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

4. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek