Úvod > Články > Užijte si výhody inovované aplikace O2 TV

Užijte si výhody inovované aplikace O2 TV

O2 ve spoluprací se společností Etnetera vylepšilo svou původní aplikaci O2 TV. Mobilní appka se nyní více podobá televiznímu rozhraní, má modernější design a poskytuje divákům lepší přehled o oblíbených filmech a pořadech podle žánrového zařazení.

Užijte si výhody inovované aplikace O2 TV

Operátor postupoval podle uživatelských zkušeností svých zákazníků, protože právě jim je appka primárně určená. "V souvislosti s tím, je v ní integrován systém pro zasílání zpětné vazby přímo z telefonu. Stačí tak mobilem jen zatřást a popsat, co se zákazníkovi líbí nebo naopak, co nefunguje správně," popisuje Aleš Krejčí, manažer digitálních inovací společnosti O2.

Společně s firmou Etnetera zapracoval na tom, aby bylo menu přehlednější a diváci se v něm co nejrychleji zorientovali. Změny se projevily i v řazení filmů, které se nyní rozdělují podle žánrů, do nichž spadají. Můžete si také všimnout, že aplikace vypadá dost podobně jako televizní rozhraní.

Těšte se i na rychlejší odezvu a vylepšené ovládání. Vývojáři si pro vás navíc přichystali modernější vzhled a i maticovou verzi televizního programu. "Navíc ve sledování rozkoukaného pořadu teď mohou uživatelé pokračovat tam, kde naposledy skončili," doplňuje Aleš Krejčí.

Samozřejmě máte k dispozici výhody, na které jste zvyklí, jako jednoduché vyhledávání, 7 dní zpětného zhlédnutí i možnost uložit nahrávky do archivu, kde na vás 30 dní počkají.

Miloš Felix, lídr mobilní divize společnosti Etnetera, k tomu dodává, že cílem bylo ji přizpůsobit všem platformám, na kterých lze O2 TV sledovat. "Snažili jsme se, aby aplikace byla nadčasová. Využili jsme proto nejmodernější programovací jazyky i design," sděluje Miloš Felix.

27. 6. 2018

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek