Úvod > Články > Užijte si hvězdné Vánoce s T-Mobile!

Užijte si hvězdné Vánoce s T-Mobile!

T-Mobile si pro vás připravil bohatou vánoční nadílku! Ať si přejete telefon, notebook, T-Mobile TV nebo rychlejší internet: přijdete si na své za super cenu.

Užijte si hvězdné Vánoce s T-Mobile!

Dva telefony za cenu jednoho

Už dlouho toužíte po telefonu Huawei? Teď je ten správný čas si ho pořídit. Pokud u T-Mobile vyberete telefon, pak prodloužíte nebo uzavřete smlouvu na jakýkoliv hlasový tarif na 24 měsíců, operátor vám přispěje na nákup druhého telefonu. Částka se pohybuje v rozmezí mezi 1 000 Kč a 4 000 Kč. 

Huawei P10

V případě, že budete chtít telefon Huawei P10, můžete si k němu vybrat z hodinek Talk Band 3 nebo Huawei P9 Lite Mini. Jestli byste raději Huawei P10 Lite, pak máte na výběr z telefonu Huawei Y 6 2017 nebo fitness náramku Band 2 Pro.

Huawei P10 LiteJeden den v týdnu data zdarma

Pokud nemáte tarif S námi sdílený, máme pro vás skvělou zprávu. Do konce ledna 2018 můžete jeden den v týdnu datovat zcela zdarma. Stačí jít do aplikace Můj T-Mobile a tento den si vybrat. Ale pozor, nemůžete jej pak měnit! A ještě jedno doporučení: Operátor vám v aplikaci umožňuje vidět, který den v týdnu datujete nejvíc. Tak zkuste zjistit, který to je, a zohlednit to při svém rozhodování.

Přibyl o nový balíček. Až do 31. 1. máte možnost koupit si 24hodinový balíček s neomezeným množstvím dat za pouhých 99 Kč. Využijte tuto příležitost i pokud máte tarif Twist. Anebo si rovnou pořiďte měsíční balíček 4 GB dat jen za 399 Kč

Potřebujete Pevný internet i T-Mobile TV?

Pokud už dlouho zvažujete pořízení T-Mobile TV i pevného internetu, doporučujeme do toho jít teď. Zakupte si do 31. prosince tarif T-Mobile TV Mini zároveň s některým z tarifů Pevného internetu a získejte tak měsíční slevu 49 Kč. Za oboje pak zaplatíte oo 499 Kč za měsíc (s tarifem Pevný internet 20). Pro tarify T-Mobile Základ, Start a Premium v kombinaci s Pevným internetem platí celková sleva 199 Kč. To znamená, že budou stát 599 Kč, 699 Kč, resp. 1 099 Kč (opět s tarifem Pevný internet 20).

T-Mobile TV

Ale všechny tyto výhody mají i jedno pravidlo: Musíte prodloužit nebo uzavřít smlouvu na dva roky pro obě služby v průběhu listopadu nebo prosince. Nemusí být ale uzavřeny v ten samý den a alespoň jedna z nich musí být aktivována nově.

Máme i malé překvápko na konec, které se týká všech zákazníků T-Mobile: Dostanete na celé dva měsíce videotéku T-Mobile TV zdarma! Stávající od 1.11. do 31. 12 2017 a noví zákazníci od data aktivace, takže během listopadu nebo prosince.

Notebook pod stromeček

Prodlužte starou nebo uzavřete novou smlouvu na Pevný internet (to je ten, který je vedený před kabel), Internet bez drátu nebo Mobilní internet od 7.11. do 31.12.2017 a získejte notebook HP Stream 14 jen za 6 199 Kč (o 1 000 Kč levnější). Jestli nezvládnete zaplatit v hotovosti, klidně si notebook vezměte na zpátky bez navýšení za 219 Kč jednorázově a pak 23x260 Kč.

Notebook Celeron

Máte Twist? Máte plyšáka!

Pro všechny s předplacenkou Twist má T-Mobile ještě jeden malý dárek: Dobijte za 500 Kč a víc a operátor vás obdaruje plyšovým mazlíčkem. V případě, že máte tarif Twist více než 5 let, stačí dobít jen za 300 Kč. Taková milá odměna za vaši věrnost.

2. 11. 2017

Témata

4GADSLmobilní internetmobilní telefonpevný internetT-Mobile

Sdílejte

Přečtěte si také

 

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

28. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

Americká vláda obvinila Apple ze zneužívání svého postavení na trhu se smartphony

Administrativa prezidenta Bidena obvinila Apple za to, že údajně využívá svého postavení na trhu s chytrými telefony...

27. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

EZKarta nahrazuje aplikaci Tečka, slouží jako očkovací průkaz

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nový elektronický očkovací průkaz – aplikaci EZKarta. Nahradí covidovou...

23. 3. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Americký pár žaluje Google, Mapy je navedly do nebezpečné čtvrti, kde byli přepadeni

 

Americký pár zažaloval Google. Při dovolené v Jihoafrické republice je Google Mapy zavedly do nebezpečné čtvrti a...

Zobrazit celý článek

Krizový informační a svolávací systém od O2 pomáhá v ČR už 10 let

 

Krizový informační a svolávací systém pomáhá v nemocnicích, dopravních podnicích, energetických společnostech a na...

Zobrazit celý článek

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek