Úvod > Články > Stále něco hledáte? Pořiďte si TrackR Bravo a máte po problému

Stále něco hledáte? Pořiďte si TrackR Bravo a máte po problému

Patříte mezi ty jedince, kteří neustále něco ztrácí a následně to zoufale hledají? Potom vám možná může pomoci TrackR Bravo. Věcička, která je sice již nějakou dobu na trhu, ale ne všichni o ni mohou vědět.

Stále něco hledáte? Pořiďte si TrackR Bravo a máte po problému

Ať už hledáte mobil, klíče, zatoulaného domácího mazlíčka nebo dokonce na parkovišti zaparkované auto, TrackR Bravo vám hledání usnadní. Zároveň vám pomůže lokalizovat věci v případě jejich odcizení. Také vás dokáže upozornit, abyste na své věci před odchodem nezapomněli. A to vše za velmi přijatelnou cenu.

Co vše tedy TrackR Bravo zvládne?

TrackR je vybaven indikátorem vzdálenosti, který pokryje délku až 60 m. Přes nainstalovanou aplikaci ve svém chytrém telefonu lehce zjistíte, jak daleko od svého zapomenutého nebo ztraceného předmětu jste. A díky navigaci vás k danému předmětu i zavede. Stačí jen, že je TrackR Barvo k hledanému předmětu připevněn.

V případě hledání pak stačí přes aplikaci navolit funkci, díky které TrackR Bravo vyšle tón, kterým se ohlásí. Vy pak hned budete vědět, kde se věc nachází. A to funguje i opačně. Pokud budete mít v ruce jen TrackR Bravo a nebudete vědět, kde se nachází váš mobilní telefon, stačí pouze stisknout tlačítko na TrackRu a váš mobil se díky aplikaci rozezvučí a to i v případě, že bude nastaven na tichý režim.

Malý, ale šikovný

Již svou velikostí je velmi praktický. Svými rozměry o průměru 31 mm a tloušťkou 3,5 mm je naprosto nenápadný a dá se použít a připevnit prakticky na cokoliv. Jeho součástí je i zdarma dostupná aplikace jak pro iOS 8 a vyšší, tak Android 4.4 a vyšší. Vybaven je vyměnitelnou baterií s výdrží jeden rok. TrackR Bravo se s aplikací snadno spojí přes Bluetooth Low Energy.

TrackR Bravo mapa

Mějte přehled o svých věcech

Už nemusíte zoufale bloudit po parkovištích, TrackR můžete mít umístěn i v autě. Lze ho vložit do peněženky, tašky nebo přichytit na kolo. Právě díky své velikosti se může snadno schovat tak, aby ostatní ani nevěděli, že si své věci dobře střežíte. Lze jej využít i v případě venčení vašich chlupatých miláčků. Stačí přichytit TrackR Bravo na jejich obojek a již se nemusíte bát, že se vám pejsek zaběhne a vy jej budete zoufale hledat. Jeho využití je zde opravdu široké.

Cena a další vychytávky

TrackR Bravo je možné pořídit přes oficiálního výrobce, základní nabídka TrackR Bravo začíná na 29,99 dolarů za kus a volit můžete ze čtyř základních barev - Steel, Black, Rose Gold a Sky Blue. Za příplatek 4,99 dolarů je také možné nechat si něco na TrackR Bravo vyrýt. Ať už je to telefonní číslo, adresa, jméno nebo věnování. Nově je možné přidat obrázek dle vlastního výběru. V nabídce je rovněž voděodolný obal nebo přidělání karabinky za 9,99 dolarů. Do České republiky počítejte s poštovným 10,99 dolarů.

V době vzniku článku byla také na stránkách TrackR zajímavá nabídka nákupu 3 kusů + 2 kusy zdarma za cenu 89,99 dolarů nebo 4 kusy + 6 kusů zdarma za cenu 119,99 dolarů. Což je jistě cenově velmi výhodné.

Dostupný už i v Česku

Na českém trhu si můžete TrackR Bravo objednat přes Coolkick za cenu 790Kč. Nabízené doplňkové produkty jsou zde však zatím nedostupné. Tak co říkáte, má u vás tento výrobek šanci nebo si myslíte, že jej ještě zase až tak nepotřebujete a vystačíte si se svými detektivními schopnostmi při hledání svých věcí? Nebo naopak jej už dokonce máte?

10. 3. 2017

Témata

ostatní

Sdílejte

Přečtěte si také

 

Zprávy v českých rádiích nově čte AI hlasatelka

Posluchači rádií Expres FM a Classic Praha se dočkali nové hlasatelky zpravodajství. Místo živé moderátorky jde o...

11. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Tennessee přijalo zákon na ochranu hudebníků před umělou inteligencí

Guvernér státu Tennessee podepsal zákon, jehož cílem je chránit umělce včetně hudebníků před umělou inteligencí.

5. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

4. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek