Úvod > Články > Samsung představil Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Samsung představil Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Pro obě verze nových smartphonů jsou klíčové mobilní zážitky, které jsou vlastní celé rodině Samsung Galaxy. Současně vynikají elegantním designem, vysokým výkonem, pokročilými funkcemi fotoaparátu, odolností proti vodě a externí pamětí.

Samsung představil Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Samsung v neděli představil nejnovější přírůstky do rodiny mobilních zařízení Galaxy. Dlouho očekávaný Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Obě novinky jsou vytvořené na míru soudobému životnímu stylu spotřebitelů. Vynikají vytříbeným designem, špičkovým fotoaparátem, efektivnějšími funkcemi softwaru a bezkonkurenční schopností propojit se s dalšími zařízeními a službami.

"Věříme ve svět, který je zářivější, pronikavější, příjemnější a zábavnější. A tuto vizi se snažíme s Galaxy S7 a Galaxy S7 edge nabízet prostřednictvím spojení elegantního designu s funkčností a poskytováním nenarušeného mobilního zážitku," řekl DJ Koh, prezident divize Mobile Communications Business, Samsung Electronics, a dodal: "Dáváme spotřebitelům technologii, která jim pomůže získat více ze života a bude i nadále posunovat hranice možného."

Fotoaparát

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge jsou první smartphony vybavené fotoaparátem Dual Pixel. Zachycují tak jasnější a ostřejší obraz, a to i za zhoršených světelných podmínek. Díky revoluční technologii Dual Pixel, má fotoaparát vyšší rychlost závěrky a přesnější automatické ostření. Nový režim Motion Panorama přináší do tradičních panoramatických fotografií pohyb. Uživatelé tak získávají dokonalý vizuální zážitek.

Samsung Galaxy S7

Design

Samsung Galaxy S7 s úhlopříčkou 5,1" a Galaxy S7 edge s úhlopříčkou 5,5" jsou vyrobené z 3D skla a kovu. Toto elegantní provedení s dlouhou životností a ergonomickými křivkami se i příjemně drží v ruce. Nová funkce displeje Always-On umožňuje uživatelům zjednodušené, bezdotykové ovládání, díky kterému nezmeškají žádný hovor nebo důležité upozornění.

Nejnovější smartphony Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge mají vyšší odolnost proti vodě a prachu (IP68), aniž by to narušilo jejich prémiový design. Edge UX v zařízení Galaxy S7 edge poskytuje praktické a efektivnější ovládání prostřednictvím jednoduchých zkratek k nejoblíbenějším uživatelským funkcím jako jsou email, režim selfie, režim panorama nebo aplikace třetích stran.

Výkon

Oba chytré telefony podporují funkci rychlého nabíjení přes kabel i bezdrátově. Obě novinky mají také hybridní slot, do kterého může uživatel vložit zároveň SIM kartu i microSD kartu, a tak získat další úložiště o velikosti až 200 GB. Ve vybraných zemích lze tento slot využít pro duální SIM kartu.

Samsung výrazně upravil hardware a software telefonů, aby optimalizoval jejich herní výkon. Silný procesor a větší kapacita baterie zajišťují delší čas na hraní, zatímco interní chladicí systém zabraňuje přehřívání přístroje. Nový doplněk pro hráče Game Launcher umožňuje upravovat spotřebu baterie a minimalizovat notifikace. Kromě toho mohou uživatelé své herní zážitky nahrávat a své obrazovky sdílet s ostatními hráči. Díky spárování s Vulkan API si uživatelé Galaxy S7 a Galaxy S7 edge užijí i graficky náročné hry, aniž by příliš vytěžovali baterii.

Samsung Galaxy S7 edge

Parametry

Galaxy S7 běží na operačním systému Android 6.0 Marshmallow s nástavbou TouchWiz. Krásné fotografie vytváří 12 MP dual-pixelový fotoaparát. Fotoaparát má optický stabilizátor obrazu a noční fotografie jsou kvalitnější a lepší. Disponuje 5,1 palcovým QHD Super AMOLED displejem, který na úvodní stránce zobrazuje informace o čase a zmeškaných upozornění. Vysoký výkon má na svědomí procesor Snapdragon 820 se 4 GB RAM. Baterie má kapacitou 3 000 mAh.

Galaxy S7 edge disponuje 5,5 palcovým displejem s totožným QHD rozlišením a Super AMOLED technologií. Nicméně charakteristickým rysem modelu jsou zahnuté hrany na displeji, které působí elegantně.Výkon zajišťuje stejný procesor jako u S7, vnitřní paměť je také o velikosti 32 GB. S7 edge je odolný vůči vodě a prachu a baterie má kapacitu 3 600 mAh. Ostatní vlastnosti má totožné s S7.

23. 2. 2016

Témata

Applemobilní telefon

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 599 Kč

Přečtěte si také

 

Apple zmírní pravidla pro hudební služby v rámci App Storu

Apple v reakci na nedávnou pokutu mění pravidla pro streamovací platformy. Nově budou moci uživatele informovat o...

19. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Google spouští dlouho očekávanou aplikaci Find My Device

Google zpřístupnil široké veřejnosti aplikaci Find My Device. Funguje podobně jako konkurenční technologie od...

18. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

Instagramu umožní zpětné sdílení příspěvků

Instagram testuje možnost sdílení do minulosti. Uživatelé by tak mohli publikovat obsah k dřívějšímu datu, než je...

15. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek