Úvod > Články > Portace ADSL

Portace ADSL

Portace ADSL

Většina domácností využívá připojení k internetu pomocí telefonní linky s technologií ADSL nebo VDSL. Největší pokrytí a zastoupení na trhu má v tomto směru Telefónica O2. Patříte i vy mezi její zákazníky? Kolik ale za tuto službu platíte? Pokud ji máte zřízenou již delší dobu než jeden rok, platíte již plnou nezvýhodněnou cenu. Nemusíte ale rezignovat a navýšenou cenu akceptovat. Máme pro vás řešení!

Modem ADSLStávající službu můžete jednoduše převést k jinému operátorovi (podobně jako u mobilu), který vám nabídne zajímavější cenu než je 750 Kč za 20 Mb/s nebo i za nižší rychlost. A jaké jsou tedy možnosti? První operátor, který je pro migraci k dispozici, je T-Mobile. Výhodný je ale především pro zákazníky, kteří u nich již využívají hlasové služby. Máte-li tedy mobilní tarif u T-Mobile, stačí stávající službu převést od O2 k T-Mobile. Při přiřazení internetu k hlasovému tarifu do balíčku 2v1 získáte cenu za 20 Mb/s 349 Kč. A to už je úspora 400 Kč měsíčně a 4800 Kč ročně.

Mnozí zákazníci, i když o velkém cenovém rozdílu vědí, váhají. Mají obavy z komunikace s operátory a zdlouhavého převodu, který by je stál hodně času a zařizování. U nás se toho bát nemusíte. Jsme přímým distributorem O2 i T-Mobile a převod vám zajistíme. Nemusíte kontaktovat ani jednu z uvedených firem. Stačí internet ADSL od T-Mobile objednat nebo zavolat našim školeným operátorkám, které jsou vám k dispozici na čísle 277 270 770 a zařídí vše za vás. Domluvíme ukončení služby u stávající operátora O2 a zajistíme vám novou smlouvu pro T-Mobile. Vy jen vyčkáte, až vás bude kontaktovat kurýr. Přiveze vám až domů nebo do práce podepsat novou smlouvu k připojení. Služba je převedena během poměrně krátké doby a velkou výhodou je právě to, že nedochází k dlouhodobému výpadku služby. Zaznamenat můžete nedostupnou službu v řádu maximálně několika hodin, ale většinou ji zákazník vůbec nepostřehne.

Řešení máme i pro ty zákazníky, kteří v rodině hlasový paušál u T-Mobile nemají nebo si pro hlasovou službu číslo převádět nechtějí. Jsou i další operátoři nebo další možnosti, jak využívat akčních nabídek delší dobu než jeden rok. Proto se nebojte a kontaktujte nás. Individuálně s vámi probereme vaší situaci a pomůžeme vám cenu snížit na minimum. Výše popsaná varianta přechodu od O2 k T-Mobile je jen jedna z možností. Vhodné řešení vám rádi pomůžeme realizovat tak, aby pro vás bylo co nejpohodlnější. S námi vás účet za internet nepřekvapí. Hlídejte si své výdaje a neplaťte víc než je nutné.

Operátorky jsou vám k dispozici každý pracovní den od 8 do 18 hodin na lince 277 270 770. Pište nám na email adsl@adsl.cz. Pro komunikaci můžete využít i kontaktní formulář. Sami vám zavoláme zpět ve vámi preferovaném čase.

11. 11. 2012

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek