Úvod > Články > O2 rozšiřuje EXTRA výhody

O2 rozšiřuje EXTRA výhody

O2 rozšiřuje EXTRA výhody

Již v září jsme vás informovali o bonusovém programu EXTRA výhody pro zákazníky Telefónica O2. Nabídka výhod byla nyní rozšířena o další neodolatelné nabídky. Díky nimž by podle odhadů měli lidé ušetřit téměř 70 milionů korun.

O2 EXTRA výhodyNabídka EXTRA výhod je totiž směrována přímo na předvánoční nákupy, kdy všichni utrácíme za vánoční dárky. Ušetřit můžete i díky zimnímu období a slevách na čtrnáct skiareálů v celé České republice. V nabídce se nově objevila i výhoda na slevu na chytré telefony z nabídky O2.

Mezi ty nejzajímavější slevy můžeme určitě zařadit hračkářství Bambule. Vždyť většina dárků patří právě dětem. Mezi dalšími najdete zboží od Tescomy, sportovní zboží od AlpinePro a lékárny Lloyds.

Nejvýhodnější nabídky bude možno čerpat o speciálním víkendu od 7. do 9. prosince. V tomto termínu budou slevy ještě výraznější. Na co se můžeme těšit?

Určitě potěší sleva 20% na veškeré zboží v obchodech Esprit. Zajímavá je i 15% sleva v lékárně Lloyds a obchodě s hračkami Bambule. Až 25% budou moci zákazníci ušetřit na jednom kuse v obchodech C&A.

Přesto i tak je nejčastějším a nejžádanějším dárkem nový mobilní telefon. Podle průzkumů a statistik si právě polovina lidí přeje najít pod vánočním stromečkem tablet či moderní telefon. Právě nyní letí ty dotykové. Díky klubu EXTRA výhod získáte v aktuální vánoční nabídce o 500 Kč levněji. Navíc na přístroje Samsung a HTC se stále vztahuje garance nejnižší ceny. Pokud tedy budete mít stvrzenku z jiného obchodu na nižší částku, rozdíl mu je ze strany O2 kompenzován.

Na tyto telefony můžete slevu 500 Kč uplatnit:

  • HTC ONE X
  • Samsung Galaxy Ace
  • Samsung Galaxy Y
  • Samsung Galaxy mini

Připomeňme si, že EXTRA výhody můžete čerpat jednoduchým stažením chytré aplikace do mobilního telefonu nebo přes webové stránky.

EXTRA výhody jsou zákazníkům k dispozici od září letošního roku. Pro jejich čerpání nepotřebujete žádné členské ani věrnostní karty, stačí aplikace nebo zaslání jednoduché SMS zprávy. Mobilní aplikaci již využívá přes 65 tisíc zákazníků. Denně uplatní průměrně 3200 slev a celkem díky tomuto bonusovému programu ušetřili již 22,6 milionu korun.

Už jste aplikaci také vyzkoušeli? Neváhejte a ušetřete také na pořízení vánočních dárků!

13. 11. 2012

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek