Úvod > Články > O2 navýšilo zisk díky své IPTV

O2 navýšilo zisk díky své IPTV

Operátoři musí nějak řešit úbytek příjmů způsobený méně častými hovory, SMSkami a regulací roamingu na základě nařízení EU. Modrému operátorovi se to daří velmi bravurně, a to především díky prodejní taktice zaměřené na data a O2 TV.

O2 navýšilo zisk díky své IPTV

S rozvojem technologií jde ruku v ruce i propad některých dříve úspěšných segmentů. Roste zájem o data a nejnovější technologická řešení i zařízení. O2 díky tomu zaznamenává mimo jiné přímo raketový nárůst diváků své internetové televize.

Počet zákazníků digitální televize O2 TV využívajících některý z měsíčních tarifů M, L nebo XL a těch, kteří sledují oblíbené pořady na webu nebo v aplikaci, se meziročně zvýšil o skoro 22 %, což znamená 673 tisíc aktivních zařízení.

Dost operátorovi k úspěchu dopomohly exkluzivní sportovní programy. "Pro fanoušky, kteří chtějí sledovat výhradně náš exkluzivní sportovní obsah, jsme uvedli nový balíček sportovních programů O2 TV Sport Pack, který nabízí všechny výhody IP televize. Kromě sledování v televizi přes set top box využívají možnost pustit si kompletní program O2 TV na webu nebo v aplikaci pravidelně stovky tisíc diváků," komentuje výsledky předseda představenstva a generální ředitel O2 Czech Republic Jindřich Fremuth.

22. 11. 2018

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek