Úvod > Články > Novinky od Applu jsou tu!

Novinky od Applu jsou tu!

Vybrali jsme pro vás info, které by vám u novém Mac Booku Air, iPadu Pro a Mac Mini rozhodně nemělo ujít.

Novinky od Applu jsou tu!

Konečně nástupce MacBooku Air!

Po dlouhých letech jsme se konečně dočkali i Mac Booku Air. A je nad očekávaní. Obrazovka má 13,3 palců, o něco větší Trackpad Force Touch, kterému chybí Touch Bar. Apple všechna svá zařízení opatřil Touch ID.

MacBook Air je opět o něco tenčí a taky o něco lehčí než jeho předchůdce. Frčí na procesoru Intel i5 osmé generace, má 8 GB RAM a SSD úložiště s kapacitou od 128 GB. Malinko vás možná naštvou dva Thunderbolty, tři porty a klasický audiojack, nicméně musíme si zvykat. Tohle je prostě budoucnost.

Mac Mini: Malý velký počítač

Mac Mini zachoval formát malé čtveraté cihličky. Pohání ho Intel i3 až i7 osmé generace. Má 64 GB RAM a SSD úložiště a kapacitě až 2 TB. Připojíte se prostřednictvím USB-C s podporou Thunderbolt 3, dvěma porty USB-A, HDMI a ethernetem.

Na tomto ultra výkonném stolním počítači zvládnete programovat, hrát hry nebo dělat kouzla v grafických programech. Zkrátka ideální pro ty, kteří notebook nechtějí.

Vychytaný iPad Pro

Nový iPad je podobný pětkovému modelu, s čímž absolutně nemáme problém. Displej i LCD jsou mnohem kulatější. Na výběr máte ze dvou velikostí: Buď 11 placů nebo 12,9. Běží na A12X čipu, takže se rozlučte s jakýmkoliv zpomlením.

Díky USB-C se mnohem rychleji nabíjí a rychle s ním nabijete i iPhone, navíc můžete připojit jakékoliv externí zařízení, jako je například foťák nebo kamera, ale zvládne i 4K monitor, na ktery vše přenese hned a bez problému.

Elektronické pero je tak neztratíte, protože u iPadu drží magneticky. Navíc se hned samo synchronizuje a nabíjí se bezdrátově. Ekologové, pozor! Apple všechna nová zařízení vyrábí pouze z recyklovaného hliníku!

1. 11. 2018

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek