Úvod > Články > Nejideálnější bunda pro cestovatele

Nejideálnější bunda pro cestovatele

BauBax není jenom bunda s divnou kapucí. Bunda budoucnosti má tolik vychytávek, že mít ji s sebou na cestách vám zajistí o 100 % více komfortu než jakékoliv jiné oblečení.

Nejideálnější bunda pro cestovatele

Na první pohled patrným benefitem je její kapuce. Tu můžete kdykoliv přetáhnout přes hlavu a využít její „krytky“ přes oči. Spát tak můžete na rušném letišti, uprostřed lesa opření o strom nebo v autobuse do Krkonoš. 

Hiral Sanghavi bundu vymyslel, protože sám neustále někde lítal a zjistil, že potřebuje opravdu odolné, praktické a pohodlné oblečení. Jeho žena je designérka, a proto se rozhodli, že společně navrhnou tu nejvychytanější a nejrevolučnější bundu. 

Bunda má krční polštář, který je schovaný v bundě tak, aby nezavazel, zároveň ho ale pár pohyby vytáhnete a nafouknete pro vaše maximální pohodlí. Kromě masky na oči v ní ještě najdete držáky an sluchátka, zip s vestavěným perem, kapsu na tablet, malou přikrývku a speciální kapsičku na sluneční brýle. V podstatě tak bez problémů zastane funkci spacáku, peněženky i batohu

Bunda je k dispozici ve více barevných provedení i v mužské a ženské verzi. Největší pecka je asi její cena. Nedáte za ni tolik jako za auto pro MacGyvera, stojí totiž pouhých 109.99 dolarů (v přepočtu cca 2 388 Kč). Pokud často cestujete, tahle investice se vám tisíckrát vrátí. Koupit si ji můžete třeba na Mashable Shopu, ze kterého jsme o ní získali informace.

 

20. 11. 2017

Sdílejte

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek