Úvod > Články > Kvalitní spánek díky chytrému Sense

Kvalitní spánek díky chytrému Sense

Trápí vás nespavost, máte neklidné spaní nebo celkově kvalita vašeho spánku nestojí za nic? Nezoufejte. Je zde malý pomocník, který vám o vašem spaní leccos poodhalí. Jeho pomocí bude váš spánek skvělý a vy se probudíte svěží a odpočatí. Alespoň to tvrdí sám výrobce.

Kvalitní spánek díky chytrému Sense

Hlavním cílem této chytré věcičky, o velikosti malého klubíčka, je vytvořit co nejlepší prostředí pro spaní a celkový odpočinek. Na kvalitu spánku má totiž vliv řada faktorů. Díky sensorům v zařízení Sense zjistíte, jaká je ve vašem pokoji hlučnost, teplota, světlo nebo vlhkost. Sense pro vás monitoruje po celou dobu vašeho spánku prostředí, ve kterém se nacházíte a vyhodnocuje všechny aspekty a vlivy, které mohou negativně, ale i pozitivně působit na jeho kvalitu.

Sense od Hello

Zařízení zvládne například detekovat množství oxidu uhličitého a jiných těžkých organických sloučenin, které mohou být příčinou vašeho nekvalitního spaní. Zní to děsivě? Nebojte se. Smyslem není zahltit uživatele pouze daty, ale zařízení si klade za cíl především upozornit na to, jak kvalitu spánku vylepšit. A k tomu vám právě mají dopomoci zjištěná data. Aplikace vás třeba upozorní na to, že jste měli v místnosti příliš horko. Je to drobnost, kterou si ani neuvědomíte, ale pouhé vyvětrání před spaním nebo snížení teploty v místnosti může kvalitu spánku výrazně zvýšit.

Sense ví, jak vás uspat nebo naopak probudit

Zařízení nejen že sleduje co se děje, ale samo může navodit příjemnou atmosféru. K dispozici dává na výběr z řady uklidňujících zvuků, které vám pomůžou usnout. Nebo naopak funguje jako budík. Po nastavení dokáže samo vyhodnotit a vybrat optimální moment, kdy vás ze spánku probudit tak, abyste byli svěží a plni energie.

Mnoho lidí v dnešní době trpí spánkovou deprivací, což je nedostatek množství normálního spánku. Jde o velmi nepříjemný zdravotní problém, který může jedince velmi ovlivňovat. A právě Sense od Hello by mohl pomoci odhalit a lépe pochopit v pohodlí vašeho domova, co se během vašeho spánku celou noc odehrává.

Řada studií ukazuje, že kvalitní spánek je základ. I samotný výrobce zařízení Sense uvádí, že vaše produktivita bude vyšší, stejně tak i ostražitost a kreativita, pokud se dobře vyspíte. K tomu všemu má právě Sense dopomoci. A především dobré spaní má celkový vliv na vaše zdraví.

Co vše je potřeba a kde zařízení sehnat?

V balení naleznete vedle samotného zařízení Sense ještě klip Sleep Pill, který se přichytne na polštář. Sense je lehce ovladatelný hlasem, není potřeba mít u sebe celou noc mobilní telefon s aplikací. Ano, součástí je samozřejmě i aplikace, kterou je možné stáhnout zdarma jak pro iOS 8 a pozdější verze, tak pro Android 4.4 a více. K propojení stačí buď Wi-Fi nebo Bluetooth. Díky aplikaci pak získáte celkový přehled a vyhodnocení všech dat, které Sense nasbírá.

Sense aplikace

Sense lze pořídit za 149 dolarů ve dvou barvách, bílé a černé. Samostatně lze také přiobjednat další klip Sleep Pill za 49 dolarů. Jediná, zatím pro nás špatná zpráva je, že si pro něj musíme dojet za velkou louži do USA. Nabízen je zatím jen v Americe bez možnosti shippingu mimo její území. Ale třeba se brzy i mi dočkáme a zboží bude možné objednat celosvětově. Mezitím ti z vás, kteří se do USA chystáte, se můžete po této zajímavé věcičce poohlédnout a třeba si ji i přivést.

7. 1. 2017

Témata

ostatní

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 299 Kč

Přečtěte si také

 

Hit Kickstarteru: Robotická sekačka, která vám na trávníku nakreslí libovolné obrazce

Čínská společnost představila novinku, která sklízí celosvětový úspěch. Je jí YUKA – robotická sekačka s 3D viděním...

16. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

Britská královská rodina zveřejnila upravenou fotku Kate, vévodkyně prý experimentovala s editem

Kensingtonský palác ke Dni matek zveřejnil viditelně upravenou fotografii vévodkyně Kate s rodinou. Za nevydařený...

14. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

Digitální Marilyn Monroe: Na americké konferenci si můžete popovídat s legendou

Na právě probíhající technologické konferenci v americkém Texasu se představí digitální verze Marilyn Monroe...

11. 3. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Americký pár žaluje Google, Mapy je navedly do nebezpečné čtvrti, kde byli přepadeni

 

Americký pár zažaloval Google. Při dovolené v Jihoafrické republice je Google Mapy zavedly do nebezpečné čtvrti a...

Zobrazit celý článek

Krizový informační a svolávací systém od O2 pomáhá v ČR už 10 let

 

Krizový informační a svolávací systém pomáhá v nemocnicích, dopravních podnicích, energetických společnostech a na...

Zobrazit celý článek

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek