Úvod > Články > K čemu je dobrá aplikace O2 TV Go

K čemu je dobrá aplikace O2 TV Go

Aplikace O2TV Go nabízí mnoho zajímavých funkcí. Budete mít přehled o tom, co se právě vysílá. Možnost vytvořit si vlastní seznam oblíbených kanálů, nahrávat pořady nebo si půjčovat filmy různých žánrů. Vše z vašeho telefonu nebo tabletu.

K čemu je dobrá aplikace O2 TV Go

Aplikaci si můžete zdarma stáhnout z Google PlayApp Store nebo přímo na www.mo2.cz/o2tv. Po jejím stažení stačí zadat své O2 ID a heslo, které používáte pro přístup do samoobsluhy Moje O2. Pokud své O2 ID nemáte, je třeba zaregistrovat se na stránce www.o2.cz/mojeo2.

Jakmile máte aplikaci nainstalovanou, stačí kliknout na ikonu na vašem telefonu a zobrazí se přehledný seznam kanálů s aktuálním programem. V případě, že nestojíte o informace o tom, co dávají právě teď, ale zajímá vás, co v televizi poběží večer nebo jiný den, není to žádný problém. Klikněte na datum a nastavte, kdy se chcete dívat.

Pokud máte oblíbené kanály, můžete si sestavit svůj vlastní seznam. Klikněte na menu a zvolte ikonu s názvem – upravit skupinu kanálů. Dále vyberte – vytvořit novou skupinu, pojmenujte ji a naklikejte kanály, o kterých chcete mít přehled.

Po kliknutí na určitý pořad se dozvíte detailní informace. Pokud jste přihlášeni, můžete si tlačítkem Rec pořad nahrát nebo si navolit jeho připomenutí. Aplikace vás pak upozorní, že pořad právě začíná. Všechny nahrané pořady najdete v sekci – nahrávky. Seznam pořadů, na které chcete upozornit, najdete v sekci – připomenutí.

Aplikace O2TV Go vám umožní sledovat pořady i v telefonu nebo tabletu. V menu zadejte – živé vysílání a vyberte, na co se chcete dívat. V případě, že některý ze svých oblíbených pořadů nestihnete, nemusíte zoufat. Funkce s názvem – zpětné zhlédnutí vám umožní sledovat program až 30 hodin po jeho odvysílání.

V sekci – videotéka je více než 1000 titulů připravených k přehrání. Ve videotéce najdete přehled filmových novinek nebo si můžete vybrat podle žánru. Jakmile kliknete na cover snímku, rozbalí se jeho detailní popis. Pokud se nemůžete rozhodnout, pomůže vám ukázka filmu. Cena za půjčení filmu bude zákazníkům O2 přičtena k vyúčtování běžných služeb, ostatní zaplatí prémiovou SMS. Půjčení filmu je chráněno objednávkovým pin kódem, který je přednastaven na 11111. Film máte k dispozici 48 hodin a můžete se na něj dívat, kolikrát chcete. Filmy, které máte aktuálně půjčené, se zobrazí v sekci – moje filmy.

Nezapomínejte, že i sledování pořadů na telefonu či tabletu vám bere data. V sekci nastavení si můžete zapnout funkci, která bude pořady spouštět pouze ve chvíli, kdy jste na Wi-Fi.

Aplikace O2TV Go je do konce října bezplatná. Od začátku listopadu je bezplatné užívání aplikace pouze pro nové zákazníky O2TV (objednali po 1.10.2014). Nejlepší úspory dosáhnete s O2 Internetem za zvýhodněnou cenu 798 Kč místo 903 Kč. Ročně tak ušetříte 1260 Kč. Zákazníci bez placené O2TV mohou aplikaci využívat za 199 Kč měsíčně.

20. 10. 2014

Témata

digitální televizeO2O2 TV

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 399 Kč
Cena za měsíc: 598 Kč

Přečtěte si také

 

Telly přidá do aplikace jazykovou stopu i titulky, nově ji zapnete i na VIDAA OS

Televizní operátor Telly aktualizoval svou aplikaci. U některých stanic přidá jazykovou stopu a titulky. Nově navíc...

22. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

5G síť od O2 pokrývá 94 % populace Moravskoslezského kraje

O2 pokračuje v modernizaci mobilní sítě a rozšiřování 5G připojení. Nyní úspěšně zmodernizovalo 618 základnových...

21. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

Telly TV zařadí do nabídky stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6

Televizní operátor Telly přidá do nabídky stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Nově nabídne přenosy Formule 1...

29. 2. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Americký pár žaluje Google, Mapy je navedly do nebezpečné čtvrti, kde byli přepadeni

 

Americký pár zažaloval Google. Při dovolené v Jihoafrické republice je Google Mapy zavedly do nebezpečné čtvrti a...

Zobrazit celý článek

Krizový informační a svolávací systém od O2 pomáhá v ČR už 10 let

 

Krizový informační a svolávací systém pomáhá v nemocnicích, dopravních podnicích, energetických společnostech a na...

Zobrazit celý článek

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek