Úvod > Články > Extra výhodné Vánoce s O2

Extra výhodné Vánoce s O2

Telefónica O2 přišla s programem extra výhod již v loňském roce. Letos Telefónika slibuje ještě výhodnější nabídku. Díky službě Extra výhody můžete nakoupit se slevou ve více než tisícovce obchodů.

Extra výhodné Vánoce s O2

Operátor slibuje, že letošní Vánoce budou pro zákazníky O2 velmi bohaté. Společnost přichystala pro své klienty celou řadu výhod. Nabídku z minulého roku rozšířili o nové partnery, mezi nimiž jsou hračkářství Bambule, Tescoma, AlpinePro a lékárny Lloyds. Sleva čeká také pro všechny milovníky zimních sportů. Službu O2 Extra výhody můžete uplatnit při nákupu skipasu ve čtrnácti skiareálech v České republice. Podle Telefóniky O2 zákazníci O2 letos ušetří díky rozšířené nabídce výhod na vánočních dárcích dohromady téměř 70 milionů korun.

Klienti operátora O2 mohou slevy využít i při nákupu mobilního telefonu. "Vybrané telefony lze u O2 získat v aktuální vánoční nabídce Extra výhod se slevou 500 korun. Na všechny telefony Samsung a HTC navíc stále platí garance nejnižší ceny, to znamená, že pokud zákazník donese stvrzenku na nižší částku z jiného obchodu, rozdíl je mu kompenzován," uvedl Aleš Veselý, ředitel segmentu domácností společnosti Telefónica Czech Republic.

V nabídce O2 je celá řada zlevněných smartphonů i tabletů. Při nákupu vybraných produktů z nabídky navíc zákazník získá jiný telefon či tablet zdarma. Tato nabídka platí pouze pro smluvní zákazníky. Operátor dále nabídne záruku nejnižší ceny či službu O2 mobil, která umožní rozložit platbu v čase. Vybrat si můžete například Samsung Galaxy S4 mini za 9 295 korun, ke kterému dostanete Samsung E2250 jako dárek.

Výhodou programu Extra výhody je, že k využívání slev od partnerů není potřeba žádná věrnostní karta. K čerpání výhod stačí klientovi telefon, ze kterého zašle SMS s klíčovým slovem výhody. Pro snadné vyhledávání slev připravil operátor aplikaci pro tři operační systémy. Tuto aplikaci využívá téměř 65 tisíc majitelů chytrých telefonů. Extra výhody může čerpat každý zákazník O2 - nezáleží na tom, jestli má zákazník předplacenou kartu, běžný tarif, pevnou linku nebo připojení k internetu, nezáleží ani na tom, jak dlouho využívá služby od O2 nebo jaká je jeho měsíční útrata. Zákazníci O2 v průměru uplatní 3200 slev denně a celkem již ušetřili 22,6 milionů korun.

Aplikace O2 Extra pro telefony s operačními systémy Android, iOS a Windows Phone umožní vstup do světa výhod, zážitků a slev všem zákazníkům O2. Díky ní můžete prohlížet, vyhledávat a čerpat výhody přímo z vašeho mobilního telefonu. Aplikace pozná, kde se právě nacházíte, a nabídne vám výhody, které jsou nejblíže. Výhody můžete vyhledávat podle svých zájmů, a to jak ve výpisu, tak i na mapě. Vybranou výhodu je pak možné prostřednictvím aplikace rovnou čerpat.

10. 12. 2013

Témata

mobilní telefonO2tablet

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 199 Kč

Přečtěte si také

 

Americká vláda obvinila Apple ze zneužívání svého postavení na trhu se smartphony

Administrativa prezidenta Bidena obvinila Apple za to, že údajně využívá svého postavení na trhu s chytrými telefony...

27. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

EZKarta nahrazuje aplikaci Tečka, slouží jako očkovací průkaz

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nový elektronický očkovací průkaz – aplikaci EZKarta. Nahradí covidovou...

23. 3. 2024

Zobrazit celý článek

 

5G síť od O2 pokrývá 94 % populace Moravskoslezského kraje

O2 pokračuje v modernizaci mobilní sítě a rozšiřování 5G připojení. Nyní úspěšně zmodernizovalo 618 základnových...

21. 3. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Americký pár žaluje Google, Mapy je navedly do nebezpečné čtvrti, kde byli přepadeni

 

Americký pár zažaloval Google. Při dovolené v Jihoafrické republice je Google Mapy zavedly do nebezpečné čtvrti a...

Zobrazit celý článek

Krizový informační a svolávací systém od O2 pomáhá v ČR už 10 let

 

Krizový informační a svolávací systém pomáhá v nemocnicích, dopravních podnicích, energetických společnostech a na...

Zobrazit celý článek

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek