Úvod > Články > Byla představena nová řada chytrých hodinek a náramků od Fossil

Byla představena nová řada chytrých hodinek a náramků od Fossil

Společnost Fossil koncem března představila na světové výstavě luxusních hodinek a šperků Baselword 2016 ve švýcarské Basileji novinky ze své dílny. Svou řadu Fossil Q rozšířila o další nejnovější kousky. Na chytré hodinky a náramky od této známé hodinářské firmy se zákazníci mohou těšit na přelomu léta a podzimu tohoto roku.

Byla představena nová řada chytrých hodinek a náramků od Fossil

Ve svých hodinkách mísí eleganci, tradiční prvky a nové technologie. Záměrem je nabídnout svým zákazníkům co nejširší nabídku módních hodinek. Podle zástupců společnosti má nová řada hodinek přinést uživatelům kreativitu, zvídavost a propojitelnost skrze chytré hodinky a náramky a pozvednout tak jejich osobní styl. A mezi jakými novinkami si budeme moci vybírat?

Analogové chytré hodinky Q Tailor a Q Nate

Letos na podzim se zákazníci mohou těšit na chytré analogové hodinky, ve kterých se snoubí klasika a elegance s nenovějšími moderními technologiemi. Na první pohled se jeví jako běžné hodinky. Tyto však nejen že ukazují čas, ale zároveň přes ně budete moci přijímat příchozí hovory a získávat upozornění na textové zprávy. Vedle toho fungují jako krokoměr, počítají spálené kalorie, monitorují spánek, automaticky aktualizují časová pásma a obsahují i možnost nastavit dvojí časové pásmo. Přes Bluetooth si je snadno propojíte jak s iPhony, tak i mobilními telefony s Androidem. Ti, kteří preferují spíše tradiční vzhled hodinek, ale zároveň rádi využívají nové technologie, jistě tyto chytré hodinky ocení. Cena u těchto dvou typů však zatím nebyla zveřejněna.

Q Motion Activity a Sleep Tracker

Vedle krásného elegantního designu je Q Motion Tracker vybaven Smart Tap technologií. Díky té je vedle již běžného upozornění na hovory, textové zprávy, či sledování kvality spánku nebo naopak vaší aktivity, možné jednoduše přehrávat oblíbenou hudbu nebo si udělat pěkné selfíčko. Q Motion Tracker vám také v případě ztráty mobilního telefonu pomůže s jeho hledáním. A to vše pomocí hmatových vibrací a vícebarevného LED osvětlení. Zároveň je vodotěsný s možností ponoru až do hloubky 50 metrů. Q Motion Tracker není nutné ani nabíjet. Jeho součástí je baterie s výdrží až 6 měsíců. Zdroje uvádí, že má jít zatím o cenově nejdostupnější tracker této značky. Pořídit ho bude možné již během léta za 95 dolarů.

Chytré hodinky Q Wander a Q Marshal

Díky těmto luxusním hodinkám budete mít neustále vše jako na dlani. Kromě přehledu o čase, nebo nepřetržitém přístupu k hovorům a upozorněním na textové zprávy, vám chytré hodinky Q Wander a Q Marshal rovněž mohou usnadnit například cestování. Získáte přehled o všech svých spojích a včas vás upozorní na blížící se termíny a časy. To vše díky zabudované kartě Google Now™. Na přijaté zprávy bude možné odpovídat buď poklepáním na displej, nebo uváděním hlasových povelů. Chytré hodinky Q Wander a Q Marshal jsou vybaveny operačním systémem Android a jsou kompatibilní nejen s chytrými telefony s  Androidem 4.4+, ale i s iOS 8.2+/iPhone 5+.

Chytré hodinky Q Wander

Samotné nabíjení přes novou tenkou bezdrátovou nabíječku bude naprostá hračka. U hodinek Q Wander a Q Marshal si majitel také může přizpůsobit ciferník podle svých preferencí, anebo si zvolit některý z vyměnitelných kožených nebo silikonových pásků. Ciferníky těchto hodinek s rozměry 44mm nebo 46mm jsou dotykové, z ušlechtilé oceli. K dostání budou během druhé poloviny tohoto roku. Cena se bude pravděpodobně pohybovat kolem 275 dolarů.

Fossil má do budoucna velké plány

Fossil má v plánu uvést během tohoto roku celkem 100 nových zařízení v kategorii nositelné elektroniky. A to ať už pod vlastní značkou nebo ve spolupráci s řadou známých světových návrhářů a značek. Uvidíme tedy, jak si nadále povede a jaký úspěch chytré hodinky a náramky z jeho dílny budou mít.

9. 4. 2016

Témata

aplikacemultimediaostatní

Sdílejte

Související nabídka

Tarif
Poskytovatel
Cena za měsíc
 
Cena za měsíc: 598 Kč
Cena za měsíc: 299 Kč

Přečtěte si také

 

Google spouští dlouho očekávanou aplikaci Find My Device

Google zpřístupnil široké veřejnosti aplikaci Find My Device. Funguje podobně jako konkurenční technologie od...

18. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

LinkedIn na své platformě brzy nabídne několik her

LinkedIn plánuje přidat na svou platformu sekci s hrami. Mají prohloubit vztahy ve firmě a poskytnout téma ke...

17. 4. 2024

Zobrazit celý článek

 

BBC zvažuje vytvoření vlastní umělé inteligence

Britská stanice BBC zvažuje vytvoření vlastní umělé inteligence. Trénovat ji bude na vlastních textových archivech.

16. 4. 2024

Zobrazit celý článek

Zobrazit všechny články

Nejčtenější články

Apple do iPhonů přidá AI založené na technologii od Google nebo OpenAI

 

Apple chce do svých iPhonů co nejdříve implementovat umělou inteligenci. Zvažuje o využití Gemini od Googlu i...

Zobrazit celý článek

Česká pošta zdražuje posílání přes Balíkovnu

 

Česká pošta zdražuje služby Balíkovny. Od dubna si registrovaní uživatelé připlatí za odeslání balíčku 4 Kč, 69 Kč...

Zobrazit celý článek

T-Mobile představil nové balíčky pro datování mimo EU

 

T-Mobile nabídne svým zákazníkům dostupnější roaming. Představil nové balíčky pro uživatele, kteří plánují cestu...

Zobrazit celý článek